Голлівудська актриса відкрила нову продюсерську компанію "3:16" керуючись місцем з Біблії
Християнський світ
24.10.2020
Зірка фільму "Чорна пантера", голлівудська актриса Летиція Райт відкрила свою продюсерську компанію "Threesixteen Productions" ("3:16") і розповіла, що ідея назви була взята із Біблії

Компанію назвали "Threesixteen Productions" на честь популярного біблійного вірша від Івана 3:16: "Бо так полюбив Бог світ, що віддав Сина Свого Єдинородного, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне", розповіла 26-річна актриса для журналу Porter Magazine, передає The Christian Post

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Це ім’я давило мені на серце. Коли я була в темряві, Бог звернувся до мене, і я якось бачу свою продюсерську компанію в цьому сенсі: є проблема, і вона потребує трохи заощаджень", – сказала Райт про компанію.

На вебсайті компанії повідомляється, що основна увага компанії приділяється виробництву "змістовного контенту в індустрії розваг".

Летиція Райт розповіла, що досі тужить за колегою Чедвіком Боузманом, який зіграв головну роль у фільмі "Чорна пантера". Він раптово помер 28 серпня 2020 року після чотирирічної боротьби з раком товстої кишки.

"Ми просто все ще оплакуємо Чеда, тому я навіть не хочу про це думати... Думка про те, щоб зробити це без нього, досить дивна. В цей момент ми просто сумуємо, тому це намагання знайти світло посеред усього", - сказала Райт.

Після смерті Боузмана актриса розповіла, що Бог відкрив їй про покійного колегу:

"Я ніколи не забуду той день, коли я зустріла тебе, перш ніж сіла у літак до Лос-Анджелесу. У мою першу зустріч з тобою Бог сказав мені, що ти – мій брат, і що я повинна любити тебе. І я завжди любила, і я завжди буду любити. Але тепер моє серце розбите в пошуках старих переписок, листівок з підписами твоїм почерком, і спогадів про те, як ти тримав мене за руку, наче це було навічно". 

Актриса розповіла ЗМІ, що саме її віра в Ісуса допомагає їй зосередитися:

"Я зосереджена на тому, хто я є, і я дуже вдячна. Я не ідеальна. Ти не ідеальний, особливо як християнин. Але ти гуляєш кожен день і намагаєшся просто залишатися на зв’язку, і так, це дуже допомогло мені, тому я дуже вдячна".

Раніше актриса відкрилася в розмові для The Hollywood Reporter і розповіла про поїздку для вивчення Біблії, яка допомогла їй вибратися з "дуже темного місця". Сьогодні Райт стійка в своєму християнстві і вибирає свої ролі саме через цю призму.

"Я пишаюся тим, що зберігаю те ж саме, що і в момент, коли я тільки почала грати, а не просто змінила смугу руху, щоб взяти все тільки тому, що це може принести гучне ім’я або великий бюджет. Чи підходжу я для цієї ролі? Це те, що я повинна грати? Якщо щось не в моєму дусі, я знаю, що це Божий спосіб сказати мені: "Ти не повинна цього робити".

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини