Голосуйте за «Християнський хіт–2020»: в Україні запустили музичний чарт
Культура і творчість
20.01.2021
Музичний рух «Живий звук» запустив проєкт «Християнський хіт–2020»

За прикладом Заходу, де чарти християнської сучасної музики є звичною справою, команда «Живого звуку» вирішила зробити власний чарт сучасних українських християнських пісень за 2020 рік.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com.

Як йдеться на сторінці руху у фейсбуці, мета проєкту — поширювати українську християнську музику і надихати авторів та виконавців на подальший розвиток творчості.

Тож, аби обрати переможців чарту, команда музичного руху відібрала найкращі музичні новинки 2020 року до одного плейлисту.

Деталі проведення конкурсу:

1. Проєкт-голосування проходить на інстаграм-сторінці музичного руху @live.sound.movement.

У шапці профілю є плейлист зі всіма піснями чарту. Закликаємо вас прослухати всі пісні, підтримати кожного учасника, поставивши лайк на його Youtube каналі, а також підписатись на його канал.

На результати голосування лайк на Youtube не вплине.

2. Для голосування за кожного номінанта створили окремий пост. Поставивши лайк на пост конкретного номінанта, ви проголосуєте за нього. Голосувати можна за необмежену кількість номінантів.

3. Голосування триватиме до 30 січня 2021 включно.

4. Після закінчення голосування організатори опублікують ТОП-7 хітів християнської музики 2020 року.

Читайте також: Конкурс! Євангелізаційні онлайн-проєкти отримають підтримку і просування

Пісня, яка отримає перше місце, отримає пам’ятну відзнаку «Хіт християнської музики-2020».

«Будемо також вдячні всім за інформаційну підтримку та поширення інформації і нашої сторінки, щоб християнська музика досягала якомога більше людей», — зазначають організатори проєкту.

За словами творців проєкту, за бажанням конкурс також можна підтримати фінансово, написавши про це їм особисто на сторінці у соцмережах.

«Ми будемо раді в майбутньому запровадити грошові премії для заохочення та підтримки переможців, за наявності меценатів та фінансових партнерів. Насолоджуйтесь Богом та музикою, що прославляє Його! Гарного прослуховування всім!» — додали організатори.

Прослухати усі пісні можна тут.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Культура і творчість