Google Assistant запускає нові функції до Дня матері
Все для сімей
07.05.2021
Зокрема, Google дозволить автоматично нагадувати всій родині, що комусь потрібно полити рослини або прибрати будинок.

Компанія Google анонсувала оновлення кількох сімейних функцій, які доступні в Google Assistant. Оновлення мають запрацювати до Дня матері, який відзначають у другу неділю травня. Зокрема, тепер в Google Assistant з’явиться розширена функція сімейної трансляції, яка дозволить надсилати повідомлення на всі пристрої, на яких доступний Assistant, у вашому домі, повідомляють в The Verge.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як йдеться у повідомленні, за допомогою сімейної трансляції повідомлення тепер відображатимуться і на телефонах вашої сімейної групи. «Наприклад, якщо ви хотіли сказати всім, щоб вони були тихими, повернувшись додому, члени сімейної групи зможуть отримати це повідомлення за межами будинку», — пише The Verge.

Читайте також: 8 ідей до Дня матері. Макети листівок

Крім цього, Google додає нові нагадування до своєї функції Family Bell, які дозволять автоматично нагадувати своїй родині, що комусь потрібно полити рослини або прибрати в домі.

Джерело: Ms.detector.media

____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Все для сімей
Останні новини
Останні новини