Google заблокував рекламу пролайф-організацій
Загрози та виклики
17.09.2021
Компанія Google заблокувала рекламу двох пролайф-організацій, включаючи ті, що пропагують процедуру нейтралізації наслідків таблетки для переривання вагітності після її прийняття

Дії технологічного гіганта йдуть паралельно з наступом адміністрації Джо Байдена, яка вороже ставиться до загального права на життя.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На додаток до протоколу зворотнього застосування таблеток для переривання вагітності, фільм Baby Olivia, що представляє розвиток дитини, виявився нестерпним для Google, пише  rodyna.org.ua.

“На прохання прихильників аборту Google заборонив усі рекламні кампанії @LiveAction, включаючи рекламу таблеток для переривання вагітності, ініціативу, яка врятувала 2500 дітей на сьогодні”, – це публікація у Twitter Лілі Роуз, генерального директора та засновника LiveAction.

“Чому вони ведуть боротьбу, щоби ми замовкли, мені важко зрозуміти. Але вони це роблять. І це брудна боротьба», – прокоментувала Сінді Бостон-Білотта, віце-президент Heartbeat International, організації, яка підтримує матерів, які після прийому таблеток для переривання вагітності та тверезих роздумів про наслідки хочуть усунути наслідки препарату.

Читайте також: Зміни клімату масштабніші, ніж припускали – ООН

«Цензура наступає, оскільки аборціоністи наполягають на ширшому доступі до хімічних абортів. Нещодавно адміністрація Байдена припинила дотримання правил “безпечних” абортів, а це означає, що компанії, які здійснюють аборти, тепер можуть надсилати абортивні пігулки поштою, навіть не побачивши жінку особисто», – інформує Marsz.info. – За останнє десятиліття кількість абортів, спричинених таблетками, зросла. Активісти, які підтримують життя, побоюються, що тенденція посилиться в часі каденції адміністрації Байдена. Це одна з причин, чому пролайфери наполегливо працюють, щоб інформувати матерів про заборону таблеток для переривання вагітності».

Google офіційно розглядає пролайф-рекламу як «рекламу, шкідливу для здоров’я». Наразі Facebook також розглядає подібний крок цензури.

Джерело: rodyna.org.ua

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Загрози та викликиЄвропа та світ