Ірпінська Біблійна Церква подарувала місту свято спорту IRPIN SPORT FEST
Молоде життя
12.07.2021
Щоранку з 28 червня по 2 липня Ірпінська Біблійна Церква зустрічала дітлахів різного віку та їхніх батьків на IRPIN SPORT FEST

Майже 20 років церква організовує свято спорту для жителів і гостей міста, де кожен отримує позитивні емоції та відчуває любов Христа через дії організаторів та волонтерів фестивалю.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

З ранку до вечора 250 волонтерів проводили програми для дітей, підлітків та молоді, пише PlusOne спортивна платформа.

Учасники відчували екстрим та прилив адреналіну на зіплайні та гойдалці 360, при будівництві вежі з ящиків. Також у кожного була можливість спробувати себе в футболі та волейболі, баскетболі та командних іграх, квестах і цікавих експериментах.

Організатори попіклувалися про рідних дітлахів та підготували лаунж і фото зони, фудкорти, локації з поробками та майстер класами по харчуванню, флористиці, вихованню. Матусі пили запашну каву з круасанами і танцювали румбу, спробували стретчинг. Для вболівальників футболу була влаштована фан-зона для перегляду матчів за участю України в ЄВРО-2020.

Читайте також: Українській християнській родині бути: в Івано-Франківську відбувся фестиваль

Irpin Sport Fest став фестивалем живого Євангелія, справжніх свідоцтв віруючих людей, які приклали чимало зусиль на організацію та проведення активностей на локаціях, на спілкування з партнерами і пошук волонтерів.

Фестиваль в місті Ірпінь є зразковим для інших церков України. В період його проведення відбувалися зйомки і згодом буде відео, яким чином можна проводити подібні заходи в будь-яких містах та селах країни для благовістя і подальшого учнівства, використовуючи масштабні спортивні події в світі або звичайні літні канікули.

IRPIN SPORT FEST завершився, та до наступного літа всі його учасники будуть згадувати пережиті емоції і надихатися знайомствами, що отримали за 5 днів фестивалю. Організатори вірять, що через рік Бог дасть можливість знову зробити свято і втілити нові ідеї, аби тисячі дітлахів та їхні родини почули Добру Звістку і побачили живе Євангеліє в дії.

Джерело: PlusOne спортивна платформа

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Молоде життяВсе для сімейВсе для церковХристиянський світ
Останні новини
Останні новини