Івано-франківська облрада вимагає скасувати держфінансування фільму «Мій юний принц»
Загрози та виклики
23.12.2021
Депутати Івано-Франківської облради під час сесії, 17 грудня, звернулись до Верховної Ради з вимогою скасувати держфінансування стрічки «Мій юний принц» та не допустити її вихід у прокат. Оскільки фільм відверто пропагує ЛГБТ-стосунки та глумиться над християнськими цінностями українців. За рішення підтримати звернення проголосувало 57 депутатів з 72 зареєстрованих.

Про це йдеться на сайті zaxid.net

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Івано-Франківська обласна рада вважає відвертою провокацією використання коштів з державного бюджету України для підтримки вищезгаданого кінопроєкту. На наше глибоке переконання, саме родина завжди була і буде фундаментом суспільства. Статистичні дані доводять, що традиційна родина позитивно впливає на здоров’я, довголіття, фінансову стабільність і рівень задоволення життям усіх членів сім’ї. На противагу нашим віковічним традиціям гомосексуальний спосіб життя змінює суспільне сприйняття родини і цим складає реальну загрозу як окремо взятій людині, так і сім’ї та нації загалом», – йдеться у зверненні депутатів.

Крім скасування рішення про виділення фінансування, депутати Івано-Франківської облради вимагають видалити всі рекламні матеріали, які ображають релігійні почуття вірян та не допустити вихід і поширення стрічки на території України. Також вимагають офіційне вибачення від Ради з державної підтримки кінематографії Державного агентства України з питань кіно та авторів фільму за образу релігійних почуттів.

Нагадаємо, що за відповідні звернення проголосували Львівська, Одеська та Чернівецька обласні ради.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини