Кабмін назвав головну умову повернення до жорсткого карантину
30.06.2020
Якщо кількість активних хворих досягне 60 осіб на 100 тис. населення, то в Україні може бути введено більш жорсткий карантин, повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За його словами, після того, як Україна вийшла з жорстких обмежень, у деяких регіонах почали фіксувати зростання кількості хворих. Зараз, як відомо, показник захворюваності становить 50 випадків на 100 тис. населення, йдеться на slovoproslovo.info.

“Ми зробили для себе ліміт у 60 хворих. Це буде момент, при якому треба буде посилювати карантинні обмеження вже на рівні країни і окремих областей”, зазначив Шмигаль.

Читайте також: Зеленський закликав українців готуватися до другої хвилі коронавірусу

Нагадаємо, за останні тижні епідеміологічна ситуація в Україні погіршилась, кількість нових випадків інфікування щодня зростає. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов пояснив цю тенденцію небажанням українців дотримуватися правил профілактики коронавірусу.

“Якщо ми говоримо про конкретні причини, я ще раз хочу наголосити: пом’якшення карантину це не скасування. Те, що ми перестали дотримуватися правил, які рекомендує МОЗ, — ми бачимо ці цифри… і це головна причина”, зазначив він.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Останні новини
Останні новини