Різдво та Великдень видалили з академічного календаря Лондонської школи економіки
Загрози та виклики
31.01.2023
Лондонська школа економіки у Великобританії виключила історичні християнські терміни зі свого академічного календаря, намагаючись краще відобразити свій «міжнародний» характер.

Лондонська школа економіки більше не буде використовувати такі терміни як Різдвяні або Великодні канікули. Наступного року вони будуть перейменовані на «осінній семестр», «зимовий семестр» і «весняні канікули».

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

«Ці нові назви більш доступні, загальновживані та краще відображають міжнародний характер нашої спільноти», — йдеться в заяві школи. Багато британських університетів традиційно називають канікули на честь християнських свят.

Саймон Калверт, заступник директора Християнського інституту, засудив рішення школи: «Ми роками попереджали, що християн витісняють з публічної площі, але проблема  тільки погіршується».

«Отже, це безглузде рішення школи змінити традиційні назви церковних свят, є великою нісенітницею, що показує зміну цінностей на користь інклюзивності» – додав Калверт.

Келвін Робінсон, англійський диякон Вільної церкви Англії, якого звільнили зі служителів церкви через його консервативні богословські погляди, також засудив крок школи як спробу «викинути Христа з календаря». 

Джерело: foxnews.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Більше рубрик та новин тут

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини