Карантин допоміг татусям зблизитися зі своїми дітьми — дослідження
29.06.2020
Вчені з’ясували, що за час пандемії коронавірусу батьки зблизилися зі своїми дітьми, оскільки стали проводити з ними більше часу

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дослідники з Гарварду опитали американських татусів і визначили, що 70% стали ближчими зі своїми дітьми, ніж до пандемії.

Один з респондентів зазначив: «Віддалена робота і постійне перебування вдома дуже допомогли мені налагодити зв’язок з моєю дочкою. Ми стали набагато ближчими, ніж раніше. Вона стала відкрито ділитися зі мною своїми думками, інтересами та бажаннями. Тепер ми граємо з нею практично кожен день, а також робимо разом безліч інших справ».

Читайте також: Відправ фото своєї родини - отримай приз! Фотофлешмоб продовжено до 7 липня

Портал Motherly також провів дослідження серед своїх читачів і з’ясував, що, за словами жінок, їхні чоловіки за час карантину стали брати більшу участь у домашніх справах та вихованні дитини. Дослідники припустити, що ми стоїмо на порозі нової ери батьківства, у якій усі татусі будуть повноцінними та включеними батьками, а матерів, які одноосібно тягнуть на собі весь тягар домашніх справ, ставатиме менше.

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Лариса Раренко

Джерело: osvitoria.media

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Останні новини
Останні новини