Відправ фото своєї родини - отримай приз! Фотофлешмоб продовжено до 7 липня
Новини Всеукраїнського Собору
23.06.2020
Всеукраїнський Собор продовжив масштабний фотофлешмоб "Міцна родина - сильна Україна" до 7 липня

Для того, щоб показати урядовцям та політикам, що питання сімейних цінностей є надзвичайно важливим для нашого народу - Всеукраїнський Собор ініціював віртуальну Ходу за сім'ю у вигляді фотофлешмобу “Міцна родина – сильна Україна”. Закликаємо приєднуватися до зазначеної події, адже кожне Ваше фото - це підтвердження вашої позиції, що сім'я є центром життя, суспільного розвитку і непохитна інституція в Україні. Це ваш голос, а сьогодні - крик за сімейні цінності та сім'ю! Нас мільйони і голос родини повинен лунати найгучніше, щоб ніхто не міг його заглушити і перекричати. Ми маємо право і повинні відстоювати сімейні цінності, які заклав Бог при створенні людини і першої сім'ї!

На сайті Всеукраїнського Собору буде створена інтерактивна карта "Родини України за сімейні цінності", у якій висвітлюватимуться фото всіх родин, що візьмуть участь у фотофлешмобі. Клікнувши на область, у якій проживаєте, ви зможете переглянути фотогалерею родин з вашої області та свою власну світлину. 

Для участі у фотофлешмобі необхідно заповнити форму та в цій же формі прикріпити фото своєї родини ОБОВ'ЯЗКОВО З ХЕШТЕГОМ НА СВІТЛИНІ #мизасімю (написати #мизасімю та тримати в руках - креативність вітається)! Фото повинно бути не менше 500 кілобайт. 

Якщо Ви надсилаєте фото своєї родини, то це автоматично означає, що Ви надаєте право на його використання у ресурсах Всеукраїнського Собору. 

Фотофлешмоб продовжено до 16:00 7 липня. 

Фото учасників організатори будуть добавляти у форматі онлайн на віртуальну карту, яка буде розміщена на сайті Всеукраїнського Собору. Також всі фото будуть розміщені на Фейсбук-сторінці SOBOR Art.

Крім цього, на учасників фотофлешмобу очікує розіграш цінних призів!

8 липня, під час проведення телемарафону "Міцна родина - сильна Україна", Всеукраїнський Собор розіграє багато подарунків для родин, що надіслали фото, за допомогою системи "Random.org". 

Телемарафон відбудеться 8 липня з 9:00 до 21:00 на каналах країни та на Ютуб-каналі SOBOR Art. Учасникам фотофлешмобу потрібно бути готовими, що до них можуть зателефонувати з телестудії.

Організатором фотофлешмобу є Всеукраїнський Собор.

Партнери: Baptist Youth, U_strean, Слово про Слово, Поклик.

Для участі у фотофлешмобі необхідно заповнити форму та в цій же формі прикріпити фото своєї родини (ОБОВ'ЯЗКОВО) з хештегом на світлині #мизасімю (написати #мизасімю та тримати в руках - креативність вітається)! Фото повинно бути не менше 500 кілобайт. 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо ідеї побудови християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Новини Всеукраїнського Собору
Останні новини
Останні новини