Всеукраїнський Собор створив найбільшу онлайн карту християнських церков України
Новини Всеукраїнського Собору
25.01.2021
Командою Всеукраїнського Собору створено унікальну найбільшу онлайн карту християнських церков України, яка налічує 8500 церков різних конфесій та деномінацій.

Ознайомитися з картою можна на сайті Собору у розділі “Поруч”.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Користувачі можуть знайти потрібну церкву за кількома різними параметрами: конфесія, область, місто та назва церкви. Крім цього, якщо у користувача увімкнена геолокація, то на карті автоматично будуть підтягуватися церкви, що знаходяться поруч. 

За фільтром “Конфесія” користувачі можуть знайти церкви християнської віри, що входять до Ради євангельських протестантських церков України, Української міжцерковної ради та Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій (православні, протестантські та католицькі церкви). 

Це особливо необхідно, коли людина відвідує чи переїхала до нового міста і шукає церкву своєї конфесії. Також дана карта буде корисною тим, хто хоче ознайомитися з церквами поблизу у своєму місті. 

Якщо Вашої церкви немає на карті, то просимо заповнити  Заявку на додавання Вашої Церкви за посиланням.

Якщо Ви знайшли помилку у адресі, назві і т.д. своєї чи іншої церкви, просимо вказати про це за посиланням.

Закликаємо поширювати найбільшу онлайн карту християнських церков України серед своїх друзів і знайомих, аби якомога більше людей мали можливість знайти потрібно церкву, де би вони не знаходилися.

Читайте також: У Києві відбувся ІІІ Форум християн-управлінців, який об'єднав близько 300 учасників

Нагадаємо, на початку пандемії у 2020 році Всеукраїнський Собор підготував та створив Каталог онлайн трансляцій богослужінь євангельських церков всіх конфесій. Тут також є список ютуб-каналів церков, де можете подивитися попередні проповіді. 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Новини Всеукраїнського Собору