В Хмельницькій облраді створено депутатську групу «За сімейні цінності»
Суспільство
17.06.2021
26 червня під час пленарного засідання п’ятої сесії голова обласної ради Віолета Лабазюк оголосила про створення нової депутатської групи «За сімейні цінності».

До групи увійшли депутати Михайло Бойко, Тетяна Крупа, Оксана Натальська, Світлана Павлишина та Сергій Яковлев. Керівником та уповноваженим представником обрано Тетян Крупу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Дане рішення є результатом спільної праці християнської спільноти та небайдужих до питань відновлення і розбудови сімейної політики у регіоні.

"Розвиток та підтримка життєдіяльності повноцінної сімї є архіважливим для життєдіяльності суспільства і держави. Тому це має стати усвідомленим найвагомішим завданням органів місцевого самоврядування та органів державної влади.

Сім'я потребує комплексного підходу, системних рішень та дій, що не можуть зводитись лише до питання підтримки сімей, що опинились в скрутних життєвих обставинах чи підтримки сиріт. Бо наявність СОСЖО та сиріт, їх чисельний ріст є результатом відсутності такої необхідної сімейної політики на місцях та у державі загалом", - зазначає координатор обласного осередку Всеукраїнського Собору у Хмельницькій області Валерій Хома.

За його словами, проблеми запровадження та реалізації сімейної політики стають ще відчутнішими на тлі деструктивних антисімейних впливів на шквалт окремих положень Стамбульської конвенції та впливів інших ліберально-марксистьських, комуністичних ідей, що чомусь зараз видаються за прогресивні погляди.

Тому наявність депутатських груп із чіткою просімейною позицією дає надію на запровадження виваженох комплексної сімейної політики на Хмельниччині та, за можливістю, по всій Україні.

Крім цього, нині в містах України створюються міжфракційні депутатські об’єднання "За духовність, моральність та християнський шлях розвитку". Головною ціллю міжфракційних об'єднань є поширення здорового способу життя та протидія негативним явищам, таким як алкоголізм, наркоманія тощо. Також серед завдань об'єднань є зміцнення духовності, захист сімейних цінностей і т.д.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики  

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Суспільство
Останні новини
Останні новини