Християни досі допомагають боротися з наслідками повені на заході Україні
Добрі справи
21.10.2020
З кожним днем українці все менше згадують про повінь на заході Україні в червні 2020 року, але місцеві жителі потерпають від неї і досі.

Через сильні дощі в червні 2020 року сильно постраждали Івано-Франківська, Чернівецька, Львівська та Тернопільська області.  В результаті були підтоплені 10 тисяч будинків, зруйновані 117 км автодоріг, 64 мости. Частково пошкоджено 500 км автодоріг і 135 мостів. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

З наслідками стихійного лиха місцевим жителям доводиться боротися досі, повідомляє голова обласного осередку Всеукраїнського Собору у Чернівецькій області В'ячеслав Нагірняк. 

"З початку стихії і до сьогоднішнього дня ми постійно тримаємо руку на пульсі саме у цих селах, де пройшла стихія, зокрема у Чернівецькій області. Саме страшне, що для людей їхні городи, які затопило, є основним засобом їхнього харчування. Також деякі люди вирощували продукти на продаж - це їх основний дохід і утримання сімей", - розповідає В'ячеслав Нагірняк.

Християни активно допомагають жителям постраждалих сіл та привозять продукти харчування. Крім цього, вода пошкодила безліч технічніх приладів, які віруючі допомогли відремонтувати. 

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Добрі справи