Нова легенда. Християнська пісня «You Say» протягом 100 тижнів була на вершині всіх хіт-парадів Billboard
Християнський світ
10.09.2020
Надихаючий гімн про пошук людини своєї ідентичності в Бозі став єдиною піснею, яка провела 100 та більше тижнів на вершині всіх хіт-парадів Billboard. Пісня «You Say» Лорен Дейгл, випущена понад два роки тому, побила рекорд на цьому тижні, стабільно утримуючи перше місце в чарті Hot Christian Songs більш ніж після 2 років після свого дебюту

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише ІА «Світогляд» з посиланням на Christianity Today.

«Для мене велика честь, написала 28-річна співачка в Твіттері, подякувавши своїм співавторам і шанувальникам, які вітали цю пісню. Це подарунок, вдячність за який я ніколи не зможу виразити словами».

Рік тому «You Say» побила рекорд християнських пісень, який колись належав пісні групи Hillsong «Oceans (Where Feet May Fall)», яка пробула в чарті 61 тиждень. 

«You Say» стала першою популярною християнською піснею, яка також посіла перше місце в чарті Adult Contemporary і досягла п’ятої позиції в рейтингу Adult Pop Songs. Рейтинг заснований на стрімінгах, радіо і продажах.

Голос Лорен Дейгл порівнюють з голосом Адель, а її зовнішність з християнською співачкою Емі Грант.

Приспів до «You Say» звучить так: «Ти говориш, що мене люблять, коли я нічого не відчуваю / Ти кажеш, що я сильна, коли я думаю, що я слабка / І ти кажеш, що мене тримають, коли я терплю невдачу / коли я (нікому) не належу, ти кажеш, що я твоя».

Ця потужна пісня неодноразово виконувалася на конкурсі American Idol, в тому числі в дуеті з Дейгл, її також переспівала Келлі Кларксон.

Читайте також: Актор Дуейн «Скеля» Джонсон подякував Богу за те, що вилікувався від COVID-19

Уродженка Луїзіани, Дейгл почала співати в хорі Open Door Church в Лафайеті. Вона почала гастролювати з християнською групою, зрештою переїхавши в Нешвілл у 2012 році і підписавши контракт з Centricity Music  тим же лейблом, який представляє артистів Ендрю Петерсона і Джейсона Грея.

Її неймовірна популярність  виступи в ток-шоу і гастролі на стадіонах  збіглася з виходом її другого альбому Look Up Child. Він дебютував під номером 3 в чарті Billboard 200 Albums і став платиновим. У минулому році і Look Up Child, і сингл You Say виграли Греммі в категорії сучасної християнської музики. Останній сингл співака “Rescue” займає друге місце в чарті християнських пісень “You Say”.

Вона співпрацювала з благодійним фондом ChildFund і виступала онлайн для ініціативи «Церкви, які допомагають церквам» під час пандемії коронавірусу.

Хіт-співачка недавно оголосила, що в цьому місяці вона відновить гастролі з двома шоу.

У той час як «You Say» займає лідируючі позиції в чартах Billboard, пісня з аналогічною назвою знаходиться у верхній частині рейтингу пісень поклоніння. Пісня Hillsong «Who You Say I Am» наразі займає друге місце в церковних служіннях, згідно з Christian Copyright Licensing International, і несе той самий меседж, що і пісня Дейгл: «Я обраний, а не залишений, я є тим, яким Ти кажеш, що я є».

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини