Християнський серіал «Вибрані» вже сягнув 100 мільйонів переглядів
Культура і творчість
15.04.2021
Цей показник став ще однією вражаючою віхою для проєкту

Християнський серіал з великим успіхом був прийнятий глядачами по всьому світу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info.

«Вибрані» — це багатосезонний серіал про життя Христа. У стрічці Ісус представлений «очима тих, хто Його зустрічав».

За словами режисера Далласа Дженкінса, головне, чого домагалися творці — показати життя Христа й утримати погляд глядачів на Ньому.

«Коли Ісус був на землі, Він приходив у найважчі, заплутані ситуації. Він завжди відповідав. Як Він відповідав? Його відповідь завжди була особистою. Ісус завжди концентрується на серці, на особистих стосунках», — зазначив Дженкінс.

Серед складових успіху серіалу глядачі також відзначили: «виразні персонажі», «доречний гумор», «художню подачу відомих біблійних історій», «прекрасний сценарій». Серіал став найбільшим в історії розважальним проєктом, створеним на пожертвування.

Читайте також: Для інклюзивного християнського фестивалю шукають волонтерів

Кожен день ми чуємо історії, як наш серіал вплинув на людей з різних країн. Вони кажуть, що зараз вихід “Вибраних” важливий, як ніколи раніше. Історія про Христа, про Євангеліє потрібна людям, як ніколи через ситуації, які відбуваються у світі», — сказав режисер серіалу Даллас Дженкінс.

Перша серія другого сезону християнського серіалу «Вибрані» вже вийшов 4 квітня 2021 року. Її можна подивитися на You–Tube каналі «The Chosen».

Весь перший сезон також є на You–Tube каналі «The Chosen».

Джерело: slovoproslovo.info

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Культура і творчістьХристиянський світ
Останні новини
Останні новини