«Бог не намагається зробити нас щасливими, Бог намагається зробити нас Своїми»: Кірк Франклін
Християнський світ
06.10.2021
Християнський співак Кірк Франклін сказав, що люди помиляються, якщо вірять в те, що Бог існує з єдиною метою – зробити їх щасливими

У недавньому інтерв’ю співак і володар 16 премій «Греммі» Кірк Франклін розповів про перевидання хіта «Lean on Me», у записі якого взяла участь молодь з малозабезпечених сімей по всьому світу. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com.

51-річний виконавець зазначив, що, люди не повинні постійно прагнути до щастя і радості. На думку музиканта, бути зламаним – теж непогано, тому що навіть в найтемніші часи Бог може здійснювати Свою найбільшу роботу.

«У нас є неправильне уявлення про те, що Бог намагається зробити нас щасливими, – сказав він.  

Бог не намагається зробити нас щасливими. Бог намагається зробити нас Своїми. Я знаю, що це звучить безглуздо для невіруючих. Це звучить нерозумно з точки зору гуманізму. Ми не завжди можемо повністю зрозуміти і усвідомити духовні принципи. До того ж часто вони піддавалися спотворення і використовувалися для маніпуляцій».

Як додав Франклін, в Біблії багато історій, коли віруючі чоловіки і жінки повинні були спочатку зламатися, схилитися перед Богом, щоб потім слідувати за Ним.

«Слово «зломлений» може негативно сприйматися в західній культурі, – пояснив Франклін. – Тому що в Америці ми пишаємося тим, що ми сильні і нас нелегко зламати. Але золото очищається тільки у вогні».

Читайте також: На Волині пройде табір для дівчат «Ідентифікація. Твій внутрішній світ і твій Бог»

Франклін пояснив, що якщо хтось переживає важкі обставини або період в житті, їм слід поговорити з Богом.

«Запитай у Бога, що вам робити і як вчиняти. Бо іноді ми опиняємося в ситуації, яка, здається, ніяк не змінюється. Може бути, це тому, що Бог не хоче, щоб ситуація поліпшувалася», – додав Франклін.

За його словами, світ повинен бути скромнішим, приймати людей з усіма їх труднощів і більше піклуватися про потреби інших.

«Ми повинні прагнути піклуватися про інших людей. Я повинен турбуватися про свої потреби не менше, аніж про ваші», – зазначив він.

24 вересня Франклін випустив нову версію своєї пісні «Lean on Me». В її створенні взяли участь 120 музикантів з усього світу. Первісна версія «Lean on Me» вийшла в 1998 році, в рамках альбому «The Nu Nation Project», який залишався на вершині чарту Billboard Contemporary Christian Albums протягом 23 тижнів і чарту Billboard Gospel Albums протягом 49 тижнів.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Християнський світКультура і творчістьЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини