Стало відомо, коли в Україні можуть запровадити повний локдаун
Covid-19
20.11.2020
Карантин вихідного дня є своєрідною підготовкою до повного локдауну в Україні, каже Марцінків

Уже у грудні в Україні можуть запровадити жорсткі карантинні обмеження. Про це за підсумками зустрічі з прем'єр-міністром, що відбулася напередодні, розповів очільник Івано-Франківська Руслан Марцінків у своєму відеозверненні на сторінці у Facebook, пише 5.ua.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Карантин вихідного дня, каже Марцінків, є своєрідною підготовкою до повного локдауну в Україні.

"Ми говорили про карантин вихідного дня. Позиція уряду, на жаль, незмінна карантин вихідного дня буде. Крім того, навіть висловлена думка і прем'єр-міністром, навіть те, що я думав, що так буде, що це планова підготовка до повного локдауну в нашій країні. Озвучили цифри, що цей локдаун у такому песимістичному варіанті буде 10-15 грудня, в оптимістичному — 20-25 грудня буде на декілька тижнів локдаун", розповів міський голова.

Він додав, що голови міст вирішили щотижня зустрічатися з прем'єром для обговорення ситуації.

Читайте також: Президент підписав закон про штраф за неправильне носіння маски. Як і за що будуть штрафувати?

"Це буде катастрофа, якщо не дай Боже буде цей локдаун введений для економіки, особливо для малого і середнього бізнесу", пояснив він.

Нагадуємо, представники бізнесу вже не раз виходили до стін уряду та Верховної Ради з вимогами відтермінувати запровадження касових апаратів для дрібного бізнесу та скасувати карантин вихідного дня. Однак депутати не підтримали постанову, відповідно до якої уряд міг рекомендувати пом'якшити карантин вихідного дня. Також Верховна Рада не змогла проголосувати за ухвалення законопроєкту №4313-д щодо відтермінування введення касових апаратів для фізичних осіб-підприємців.

Джерело: 5.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Covid-19
Останні новини
Останні новини