"У мене були мільйони доларів, але це ніколи не приносило задоволення" - як колишній нью-йоркський наркобарон став пастором
Надихаючі історії
06.07.2020
Герман Мендоза колись був нью-йоркським наркобароном, і він мав все, що можна побажати. Маючи мільйони доларів, жінок і багато інших речей, Мендоза думав, що у нього є все - поки арешти і затримання не привели його на шлях до пізнання Бога і перетворенню його життя.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Тепер Мендоза є християнським пастором в Нью-Йорку. Також він є автором нової сильної книги "Зміщення тіней: Як наркобарон з Нью-Йорка знайшов свободу в останньому місці».

Нещодавно пастор розповів інтернет-виданню The Pure Flix Podcast про своє захоплення наркотиками та про той шлях, який він пройшов він повної моральної і духовної прірви до щасливого життя з Богом.

За його словами, він почав експериментувати з наркотиками в підлітковому віці. В 20 років, коли Мендоза не зміг знайти роботу, він заглибився в торгівлю наркотиками, слідуючи за своїми братами.

«Я був одружений і мене звільнили з роботи», - сказав Мендоса. «І тому я відчайдушно потребував грошей».

Мендоза приєднався до своїх братів, які розповсюджували кокаїн. Незабаром до нього почали приходити великі потоки грошей, і він почав веселитися і насолоджуватися новознайденим багатством.

Читайте також: 8 липня до Дня Родини відбудеться Національний телемарафон “Міцна родина - сильна Україна!”

«Я подумав, що це простий спосіб заробити гроші і розбагатіти», - сказав він. Однак, його багатство і веселощі припинилися, коли поліцейські виявили запаси кокаїну в багажнику його машини.

Мендозі загрожувало життя у в'язниці - реальність, яка змусила його здригнутися.

«Мене всього почало колотити. Я подумав про те, що буде з моєю родиною », - сказав він. «Мені було 25 років, і в той час у мене була дитина.".

Мендоса уклав угоду і в кінцевому підсумку відправився до в'язниці, після чого був звільнений і повернувся назад в кримінальний світ.

«Я був дурнем... і я повернувся до того, що на вулицях називають «грою», - сказав він.

І знову Мендоза опинився за гратами, а його юридична головоломка стала ще більш складною і тривожною. Але потім сталося щось, що змінило його життя: його брат, який також перебував за гратами, став християнином і прийняв рішення привести Мендозу до віри.

«Я віддав своє життя Господу... іншого виходу у мене не було», - сказав Мендоза. «Я сказав, що мені потрібно прийняти Бога, адже все інше я вже пробував... У мене були мільйони доларів, але це ніколи не приносило задоволення».

Незважаючи на проблеми із законом і минулі помилки, Мендоза вирішив стати християнином. Цей досвід глибоко вплинув на його серце і розум.

«Я відчув тепло, яке огорнуло мене. Я відчув присутність Бога», - сказав він, зазначивши, що раптово захотів виправити свої минулі помилки і зцілити відносини. «Я зрозумів, що Ісус заплатив ціну за мій гріх... Я був духовно мертвий, а тепер я живий у Христі».

Після звільнення Мендоза почав подорожувати світом, щоб ділитися Євангелієм. Сьогодні він пастор, який служить людям в одному з районів Нью-Йорка.

За матеріалами: cnl.news

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії