Концтабори для хворих на COVID-19? – новий диктаторський закон Нью-Йорку
Загрози та виклики
04.01.2021
Великий ажіотаж точиться навколо нового законопроекту, поданого до конгресу Штату Нью-Йорку, яким пропонується надати розширені права владі затримувати осіб, «небезпечних для здоров'я населення», фактично ув’язнювати їх в спеціально відведених місцях без рішення суду.

Новий закон викликав хвилю протестів в мережі інтернет, його називають диктаторським.  Конгресмен штату, один з авторів законопроекту заявляє, що він не порушує конституційні права американців.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Законопроект A416, пропонується прийняти Комітетом з питань охорони здоров'я в середу.

"Це дуже тривожно. Закон дозволить «вилучати та затримувати» всіх, хто «може становити небезпеку для здоров'я населення». Хто ці особи закон навмисно не тлумачить. Тобто за один день може бути видано наказ, щоб вас або ваших дітей примусово забрати з дому з будь-якої причини, яка буде вважатись за потрібною" - написала у Twitter консерваторка Еллі Бет Стюкі.

Оскільки затримані особи, що «можу становити небезпеку для здоров'я населення» не зможуть проходити лікування в звичайних лікарнях, адже лікарні не обладнані необхідними «заходами утримання», експерти очікують створення спеціальних закладів, де хворі будуть утримуватись примусово, це можуть бути спец-лікарні або спец-табори.

«Це пряме створення таборів для ув’язнення в Нью-Йорку!  Уповноважений з питань охорони здоров’я або будь-яка “призначена” посадова особа, що має повноваження, зможе затримати будь-яку людину / групу людей прямо з їхнього дому, якщо вони вважаються заразними. Це жахливо. Прокинься  Нью-Йорк та бійся!» - пише в Twitter Ліз Джой.

За матеріалами: foxnews.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ