“Складні обставини посилюють взаємодію Божих людей”: у Харкові відбулася конференція для дитячих та підліткових служителів
Християнський світ
14.06.2024
8 червня про це роздумували учасники конференції для дитячих та підліткових служителів “Взаємодія”. Захід відбувся у харківській церкві “Благодать”

На конференції підбадьорювали служителів, обмінювались досвідом, відпочивали та мали час теплого спілкування. Теми спікерів, інтерактиви та майстер-класи були спрямовані на формування та укріплення міцного фундаменту для служіння в такий непростий час для нашої країни.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише baptyst.com.

Першу частину присвятили темі стійкості під час війни. Обласний пресвітер Харківщини Дмитро Гончаров наголошував на важливості довіри Господу в моменти тяжких випробувань. Саме довіра Божим обітницям дає нам надію на те, що Господь відновить сили і збереже нас.

Друга частина конференції стала нагадуванням про важливість балансу між особистим життям та служінням. Пастор Олександр Самородов наголошував на тому, що характер, знання і служіння насправді прославляють Бога тоді, коли духовність людини глибока і щира. Саме близькі стосунки з Господом є фундаментом для праці, вони допомагають витримувати шторми та пустелі.

Після семінарів учасники насолодилися смачним обідом та щирим спілкування одне з одним. Після обіду всіх чекала творча частина, яка була присвячена командній роботі та взаємодії у команді. Ліза Роза нагадала про цінність кожного учасника, важливість співпраці та підтримки одне одного. Врешті кожна команда представила власний творчий проєкт.

В останній частині кожен учасник обирав один із чотирьох майстер-класів на найбільш актуальні питання. Наприклад: “Як привести підлітка до Бога”, “Пошук коштів та написання грантів”, “Як потурбуватися про своє ментальне здоров’я”, “Ефективна комунікація та вирішення конфліктів”.

Наостанок усі присутні схилилися перед Господом у молитві за нашу країну, за владу, за військових і полонених: “Багато може посилена молитва праведного!”

Ця конференція стала вчасним і актуальним острівцем безпеки, прийняття, підбадьорення та істини, щоби служителі могли збагатитися для майбутнього служіння тим, хто цього потребує.

Джерело: baptyst.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світМолоде життяВсе для церков
Останні новини
Останні новини