«Кулінарія з отцем Купером» - благовістя на Фейсбуці через кулінарні рецепти
Європа та світ
09.08.2021
У це важко повірити, але ви знаєте, що можна розповідати про Ісуса просто готуючи їжу? Вже другий місяць поспіль на Фейсбуці з’являються нові відео, де священнослужитель католицької церкви Божественного Милосердя в Кенері, штат Луїзіана, отець Роберт Купер готує їжу з 4-річною Люсі, проводячи аналогію між стравами та історіями з Біблії.

Напередодні Великодня прихожанка церкви поділилася з отцем Купером цікавим кулінарним рецептом. Унікальність цього рецепту була в тому, що з його допомогою дітям можна було легко провести аналогію з воскресінням Ісуса. Річ у тому, що для приготування цього рецепту зефір потрібно загорнути у тісто, а потім поставити на 3 дні у холодильник. Через 3 дні, коли страву запекли у духовці, випічка у середині опинилася пустою, зефір просто розтанув, подібно до того, як наш Христос зник з могили на третій день. Про це йдеться на сайті cruxnow.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Опублікувавши відео цього рецепту та роз'яснення до нього, він навіть не сподівався, що воно стане настільки популярним. Це надихнуло отця Купера, який виріс у родині талановитих кухарів та пекарів, створювати нові рецепти та підбирати до них біблійні історії. Через такі передачі священник розповідає людям про Бога у Фейсбуці та закликає їх до милосердя.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини