Церкви запобігли легалізації марихуани в штаті Оклахома
Християнський світ
15.03.2023
Цього тижня виборці Оклахоми рішуче зупинили закон про легалізацію марихуани в штаті. За словами офіційних осіб, це стало результатом зусиль релігійної спільноти, яка дуже замотивована зупинити нормалізацію наркотиків в суспільстві.

У вівторок виборці переважною більшістю голосів відхилили пропозицію про легалізацію рекреаційної марихуани з перевагою в 61,7% проти 38,3%.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Сенатор-республіканець Джеймс Ленкфорд сказав, що «вирішальна» перемога сталася після того, як сім’ї з Оклахоми, багато з яких віруючі сім’ї, запитали себе, чи станемо ми кращими як штат, якщо у нас буде більше сімей, які курять марихуану? І вони прийняли рішення «ні».

«У ці дні ми, на жаль, бачимо, як багато людей звертаються до наркотиків, ми бачимо, що сім’ї страждають від зловживання психоактивними речовинами», — сказав Браян Гоббс, директор із комунікацій баптистів Оклахоми, який представляє понад 1700 церков.

«Замість створення легкого доступу до наркотиків ми хочемо показати людям, що в Ісусі Христі на них чекає повне, радісне життя, якщо вони звернуться до Нього... Марихуана — це наркотик, який змінює свідомість і викликає звикання, який негативно впливає на сім’ї та цілі громади. Ми вдячні жителям Оклахоми, що вони відхилили цю пропозицію», — сказав Гоббс. 

Пет Макферрон, лобіст і політичний консультант з Оклахоми, організував кампанію «Захистіть наших дітей».

«Ми зробили рекламу на половину сторінки в 45,50 щотижневих газетах, де говорилося: «Ми - не Каліфорнія» (в Каліфорнії легалізоване вживання наркотиків), і я вважаю, що це було дуже ефективно», — сказав він.

Зрештою виборці Оклахоми проаналізували ситуацію і побачили влив рекреаційної марихуани та інштх наркотиків, які стають все більш і більш поширеними, і сказали, що «ми не хочемо цього».

Джерело: foxnews.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світ
Останні новини
Останні новини