В Каліфорнії у крамницях для дітей запровадять «статево-нейтральні» зони
Загрози та виклики
13.12.2023
Американський штат Каліфорнія штрафуватиме роздрібних торговців до 500 доларів якщо вони не оформлять у крамницях товарів для дітей «статево-нейтральні» зони. Вже в наступному році необхідно оформити секції з товарами не лише для хлопчиків і дівчаток, але і для дітей «із невизначеною чи «нейтральною» статтю»

Вже від нового року в крамницях батьки зможуть купувати для своїх дітей товари із зони для тих, хто «не є ані хлопчиком, ані дівчинкою». Про це повідомляє Католицький Оглядач.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Власники крамниць товарів для дітей будуть змушені виділити окремий відділ з товарами для «статево-нейтральних» дітей. У випадку відсутності такого відділу на власників чекатиме високий штраф. Творці нового закону передбачають суму штрафу близько 500 доларів за кожен випадок ухилення від закону. Цей закон буде стосуватися закладів з чисельністю 500 працівників і більше, які мають предмети для догляду за дітьми – інформує lifesitenews.com.

Місцева влада надає такі пояснення цьому нововведенню. Евен Лоу з Демократичної партії вважає це «турботою» про дітей, які не хочуть слідувати природному розвитку своєї статі. «Ми маємо перестати стигматизувати (соціально-психологічна дискримінація якої-небудь категорії людей) те, що прийнято для певних статей і просто дозволити дітям бути дітьми», - каже депутат. «В рамках цього ми повинні запевнити, що якщо хтось є маленькою дівчинкою, то вона може знайти паровоз, пожежну машину чи динозавра. І так само, якщо хтось є хлопчиком і є більш творчим та хоче бавитись блискітками, то чому ні?»,- запитує риторично політик.

«На противагу до автора в мене є діти, і власне пʼятеро»,- відповіла під час дебатів над законом колишня республіканська сенаторка Мелісса Мелендез. «Не думаю, що батьки потребують, аби уряд втручався і розказував їм в який спосіб проводити закупи зі своїми дітьми», - запевнила вона.

«Відповідно до сучасної біології, стать не є субʼєктивним самопочуттям, але обʼєктивною науковою реальністю, встановленою на підставі хромосом індивіда з моменту його існування і відображена сотнями генетичних характеристик. У випадку християн, ці питання особливо розкриває Книга Буття 1:27, в якій сказано, що Бог створив обидві статі по Своєму образу», - переконані автори LifeSite News.

Тим не менш, протягом багатьох років ЛГБТ-активісти працювали над просуванням «гендерної мінливості» - ідеї про те, що сексуальна ідентичність відокремлена від біології і помітна лише за допомогою особистого сприйняття, в рамках державної освіти. Руйнування гендерних стереотипів в ігрових звичках дітей є ще однією метою руху.

Джерело: LifeSite News, Католицький Оглядач

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини