Через критику ЛГБТ підірвали баптистську церкву в Каліфорнії
Європа та світ
24.01.2021
23 січня у місті Ель-Монте, штат Каліфорнія, у храмі, що належить баптистській громаді, прогримів вибух.

Крім того будівля була вкрита образливими графіті, інформує Політтео, з посиланням на ABC News.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Вибухівка спрацювала рано вранці. Вибух був відносно незначним, від нього в будівлі повилітали вікна, але сама конструкція вціліла.

Найочевиднішою причиною нападу є те, що місцева баптистська громада не поступається християнськими принципами стосовно сексуальності і не приймає ідей ЛГБТ. Зокрема, її пастор Брюс Меджія (Mejia) відомий як категоричний противник «одностатевих шлюбів».

Через свою позицію громада уже тривалий час піддається тиску з боку ліберальних середовищ. «Правозахисники» звинувачують пастора у поширенні «мови ненависті», а саму релігійну громаду називають «ненависницькою групою» (hate group). Місцеві ліві активісти навіть спромоглися зібрати 15 000 підписів під петицією про заборону діяльності у місті громади, яка не приймає ідей ЛГБТ.

Коментуючи суботній напад із використанням вибухівки, пастор Брюс Меджія заявив, що подібні методи не змусять його самого та його громаду відректися від християнських поглядів на сексуальність.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини