Рекордна кількість ЛГБТ-пропагування в фільмах зафіксована минулого року
18.07.2020
Згідно з даними, оприлюдненими ліберальними моніторинговими організаціями, які вивчають контент фільмів, випущених шістьма передовими світовими кіностудіями, з 118 фільмів, випущених у 2019 році, 22 включали в себе ЛГБТ-персонажів.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Цей показник збільшився на 4% порівняно з 2018 роком, коли серед 110 фільмів, 20 з них мали ЛГБТ персонажа.

Зазначається, що гей-персонажі збільшили свою присутність у фільмах на 13%, - лесбіянки на 36%. Три фільми з 118 мали бісексуальних персонажів.

Автори дослідження – представники ліберальних організацій схвально відносяться до такого «прогресу», при цьому повідомляють, що расова різноманітність в фільмах знизилася на 42% в порівнянні з 2018 року.

Читайте також: Оприлюднено законопроект про ратифікацію Стамбульської конвенції, яка є небезпечною для сім'ї

Кіноіндустрія – потужний інструмент, який ЛГБТ спільнота не в перше використовує як інструмент маніпуляції свідомістю людей. Окупуючи сферу кіно, нав’язуючи глядачам свій контент, ЛГБТ лобі відбирає в мільйонів глядачів право переглядати якісне кіно без розпусти та збочення.

При цьому ЛГБТ спільнота лобіює свою ідеологію не тільки в фільмах для дорослих, але й для  дітей також. Навіть мультфільми для самих маленьких вже розповідають про «любов» чоловіка до чоловіка і жінки до жінки, що є нічим іншим ніж актом диверсії та знущанням над свідомістю найнезахищених маленьких глядачів.

Джерело: ontopmag.com

Останні новини
Останні новини