Матір поділилася фотографіями дитини на 14 тижні, аби довести, що дитина - це жива людина, а не скупчення клітин
Надихаючі історії
19.11.2020
Втративши свого сина Джепета, Феліція поділилася вражаючим постом у Facebook, сподіваючись пролити світло на те, якою сформованою, справжньою та живою є дитина всього на 14-му тижні вагітності.

Феліція була вагітна три з половиною місяці, коли трапився викидень. З розбитим серцем і скорботою, мати п'яти дітей з враженням спостерігала, наскільки розвинений є її син у віці 14 тижнів і шість днів. Тоді він був такою ж людиною, як і будь-хто інший, передає faithit.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

“Він ідеально і чудово сформований, аж до своїх дивовижно крихітних пальців ніг та рук. Навіть нігті у нього сформовані. Крихітні жилки, які несли його власну кров до його дорогоцінного тіла, видно через його ніжну шкіру, видно навіть його чудово сформовані м’язи. Менш ніж на середині вагітності він цілком очевидна людина, не скупчення клітин, не грудочка тканини, не крапелька несформованої плоті. Він прекрасна дитина, сформована Богом і тепер пішла бути з Ним".

Попри біль втрати дитини, Феліція опублікувала фотографії свого мертвонародженого сина, щоб продемонструвати його повну і досконалу людяність. Публікація зібрала безліч коментарів і відгуків, а також слів подяки від матерів, які передумали робити аборт.

"Його крихітне серце почало билося через 16 днів після зачаття, качаючи власну кров. Це відбувається навіть до того, коли ми дізнаємося про вагітність. Здається, існує помилкова думка, що якщо ви цього не можете почути чи побачити, цього не відбувається, але це крихітне серце б’ється, навіть якщо воно замале, щоб чути чи бачити".

Феліція та її чоловік відчайдушно намагалися завагітніти протягом 13 років, перш ніж прийняти мужнє рішення стати батьками для чужих дітей. За кілька годин після завершення процесу усиновлення та офіційного прийняття дочок до їхнього вічного дому, сім’я Кешів дізналася про вагітність.

"Вранці після того, як ми підписали документи про усиновлення в суді, ми з’ясували, що очікуємо дитину. Через вісім місяців народився наш найстарший син. Через кілька років після цього народився ще один син".

Феліція ніколи раніше не уявляла, що у неї буде така сім'я, а тим більше біологічні діти, яких вона змогла сама виносити та народити.

Читайте також: 100 років абортивному геноциду у світі. Історія та статистика

Навесні 2017 року Феліція завагітніла втретє. Цього разу близнюками!

Проте “ускладнення”, які розпочались через шість тижнів були лише початком сердечного болю батьків. Коли у Феліції почалася кровотеча, вона зі своїм чоловіком потрапила до лікарні, боячись викидня.

Лікарі підтвердили, що один із близнюків насправді помер. Але інший близнюк був здоровим і сильним. Однак їх страхи знову повернулися тоді коли повторно відкрилася кровотеча. Їм сказали, що це просто залишки першої втрати і "гематома під плацентою". Але 24 липня Феліція прокинулася від більшої кровотечі та навіть певного болю.

Вона зателефонувала своєму чоловікові який працював поблизу, але як тільки вона поклала слухавку, у Феліції відійшли води. "Протягом 10 хвилин я родила свого крихітного сина прямо в руки".

Поки вона тримала в руках свою маленьку крихітну дитину, Феліція прийняла чергове сміливе рішення - задокументувати ці кілька моментів його крихітного маленького життя.

Поділитися фотографіями було надзвичайно складно, але Феліція не засоромилася: "Я знала, що в його народженні є сенс".

У своєму дописі на Facebook вона пояснює, що, всупереч поширеній думці, низка життєво важливих функцій дитини починає відбуватися на сьомому тижні.

"Слух дитини починає розвиватися приблизно через шість тижнів. Їхні нервові кінцівки «кнопки тривоги» починають розвиватися приблизно через 7 тижнів".

Проте люди все ще твердо дотримуються уявлення, що дитина розвивається пізніше у період вагітності, намагаючись виправдати аборт.

Феліція пише, що вона сподівається, що публікація фотографій її сина Джепета буде наочним доказом тим, хто "закриває очі" на гостру правду про те, чим насправді є аборт.

Його життя мало значення. Воно до цих пір має значення, його гарна, проте засмучена мама сподівається, що історія про життя її сина змусить інших майбутніх мам двічі задуматися про аборт.

"Я знаю, що багато жінок відчувають, що у них немає іншого вибору, але згодом вони шкодують про своє рішення зробити аборт", - сказала вона Live News News.

З тих пір, як вона поділилася своїми приватними фотографіями, багато жінок написали їй, висловлюючи свій біль і співчуття. Її любляче послання підтримки для них полягає в тому, що у Христі є надія, зцілення та прощення.

Феліція каже, що, хоча цей процес був «жалюгідним» і «вражаючим», вона вдячна, що Бог дав їй здатність і силу поділитися «дорогоцінним життям» Джепета.

"Для тих, хто пережив подібну втрату, - я вам співчуваю. Ваша любов до втраченого життя не даремна. Але навіть і тоді, Бог благий".

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини