"Занадто пізно, ми вже під судом", — пастор Джон МакАртур звернувся у своїй проповіді до Америки
Християнський світ
08.04.2021
Нещодавно Джон МакАртур з церкви Grace Community Church, що знаходиться в Сан-Веллі, Каліфорнія, сказав у своїй недільній проповіді, що, скоріше за все, Америці вже пізно каятися, бо народ вже постав перед Божим судом

На Вербну неділю популярний проповідник, богослов і автор сказав проповідь на тему «Кінець благодаті — коли країна відвертається від Бога». В основу проповіді МакАртура лягла притча про господаря виноградників та злих винарів, які рабів його побили та навіть сина улюбленого вбили.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У своєму посланні МакАртур пояснив, що у притчі йде мова про неминучий суд. «Розплата прийде, це повинно було статися, і це сталося», — сказав МакАртур, маючи на увазі руйнування Єрусалиму Римською імперією в 70 р. н. е.

«Коли ви бачите країну яка потопає в сексуальному гріху, яка всебічно заохочує і просуває гомосексуалізм та перевернуті поняття, коли приймаються закони, що передбачають криміналізацію святості та легалізацію жорстокості та зла, знайте, що ця країна вже знаходиться під Божим судом», — заявив він.

«Яке ж в цьому послання до нашої нації? — спитав МакАртур. — Ви вже перебуваєте під судом. Занадто пізно. Суд розпочався».

Він додав, що «для обраних, тобто Божого народу, все ще є час».

Читайте також: Як жити, щоб бути «красивими людьми»: поради для молоді (ВІДЕО)

«Бог має Свій народ. Ми попереджаємо всіх, тому що ми не знаємо хто ці люди, тож ми розповідаємо людям про Божу благодать. Це наше покликання», — сказав МакАртур.

На початку цього місяця МакАртур заявив, що християни, які підтримують релігійну свободу, пропагують «ідолопоклонство», бо створюють союзи з нехристиянськими організаціями.

«Навіщо мені боротися за те, щоб диявол мав якомога більше фальшивих релігій і всі вони були доступні кожному за вибором?» — запитав він.

Він додав, що, навіть маючи релігійну свободу, християн, які твердо дотримуються Євангелія, завжди будуть зустрічати «ворожість грішників».

За матеріалами christianheadlines.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Християнський світ