Міським головою Рівного обрано Олександра Третяка – офіційно
Суспільство
24.11.2020
24 листопада Рівненська міська ТВК на своєму засіданні оголосила підсумковий протокол результатів виборів міського голови Рівного у другому турі.

Згідно нього, міським головою Рівного обрано ректора Рівненської Духовної академії Олександра Третяка. За нього віддали свої голоси 27 451 (50,24%) рівнян, передає rivnenews.com.ua

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

При голосуванні за дану постанову двоє членів ТВК утримались, серед них і голова ТВК від “Опозиційної платформи – За життя” Ірина Глуха.

Олександр Третяк народився 13 грудня 1985 року. Все свідоме життя прожив на Рівненщині. Навчався у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука на факультеті романо-германської філології, а також у Львівській богословській семінарії. З 2009 по 2014 р. брав участь в реалізації освітніх та медичних проєктів у Гані та Буркіна-Фасо (Африка). З 2014 року проводив волонтерську діяльність в зоні АТО.

2017-2019 рр. займав посаду керівника Руху Реформації в Рівненській області.

З 2019 р. — координатор ГС «Всеукраїнський собор» у Рівненській області. Впродовж 2017-2019 рр. вів суспільно-просвітницьку програму «Інша перспектива» на телеканалі «Рівне-1». У 2018 та 2019 рр. організовував молитовні сніданки при Рівненській обласній державній адміністрації. Засновник і координатор волонтерських та соціальних ініціатив у місті Рівне. Одружений, виховує сина.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Суспільство
Останні новини
Останні новини