Місяць в окупації: неймовірна історія спасіння сім'ї з Чернігівщини
Надихаючі історії
23.12.2023
Місця, які були під окупацією орків, вже ніколи не будуть такими, як раніше. Зруйновані будинки та понівечені тіла - ось, що залишили після себе російські загарбники. Проте є люди, яким вдалося врятуватися...

Нинішня війна торкнулася всіх нас, однак щодня ми бачили та бачимо нові і нові свідчення, як Бог оберігав та робив дива в повсякденному житті. Хочемо нагадати ще одне із яскравих свідчень перших місяців війни, коли йшла атака на столицю та оточуючі області.

Родина з Чернігівщини, яка провела місяць в окупації, дивом змогла виїхати.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новин

Розповідають, як ховалися всі разом у підвалі, співали пісні хвали Богу. 

А коли прийшли окупанти, співати перестали, сиділи тихо, але їхня собака не мовчала - так їх почули загарбники... Далі їх вивели з підвалу. Зустріли з автоматами і матами. Одно-річна дитина весь це час спала. Бог дав хлопчику сон, щоб він цього не бачив і не чув. Жінки молилися за своїх чоловіків і їх відпустили. Це диво, бо багатьох їхнього віку катували. 

Їхня історія - це історія про боротьбу зі страхом, коли немає ні світла, ні газу, коли потрібно якось годувати дітей, коли страшно виходити на вулицю, коли постійно поряд чути обстріли, коли помирають поряд люди... Це історія про Боже спасіння. 

"Бог зробив нас невидимими для ворога", - кажуть вони.

Повне свідчення дивіться у відео:

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини