Мітингувальники спалюють Біблії біля федеральної будівлі суду в Портленді
Європа та світ
03.08.2020
Демонстранти, які несли гасла "Black Lives Matter" (*Життя темношкірих важливі), кидали Біблії у вогонь перед федеральною будівлею суду в Портленді та спалили американський прапор. Свідки цього вандалізму дивувалися тому, як підпали стосуються протестів проти жорстокості та свавілля поліції.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"На початку, мітингарі розвели вогонь на вулиці перед федеральною будівлею суду та спалили Біблію, а потім і американський прапор, додаючи в огонь все більше предметів ", - повідомляє репортер KOIN Денні Пітерсон. "Нарешті, близько 1:00 ночі (субота) члени спільноти "Матері, об'єднані в рух життя темношкірих важливі", прийшли до вогню і потушили його пляшками води, затоптавши його ногами.

"Активісти лівого крила принесли купу Біблій, щоб спалити перед федеральною будівлею суду в Портленді", - повідомив Іен Чен відповідальний редактор Human Events і опублікував відео, яке показує як Біблії кидають у вогонь. "Ні хвилини не сумнівайтеся, що ці протести і заворушення - не що інше, як спроба руйнування всієї Західної цивілізації та підриву багатовікових традицій та свободи віросповідання".

Читайте також: Джастін Бібер свідчить про Ісуса в Інстаграмі

Син американського Президента Дональд Трамп-молодший відреагував на відеоінцидент,  розповсюджений в соціальних мережах та сказав: «Зараз ми переходимо до фази паління книг. Я майже впевнений, що ANTIFA в дійсності не відповідають тому, що вони кажуть. Можливо, просто видаліть частину "ANTI" з їх назви, і що залишиться - це воно."

Демонстрації в Портленді не вщухають з моменту смерті Джорджа Флойда, який загинув 25 травня під час затримання поліцією Міннеаполіса. Президент Дональд Трамп направив у Портленд федеральні правоохоронні органи для захисту федеральних будівель та боротьби з насильством.

Після "багаторазових запитів" з боку губернатору штату Орегон Кейт Браун, федеральний уряд "погодився на поетапне відкликання федеральних офіцерів", яке розпочалося на цьому тижні. Браун заявила, що федеральні офіцери діяли як "окупаційна сила" та "приносили насильство і чвари нашій громаді".

Департамент внутрішньої безпеки США заявив у суботу, що насильство стихає і їх "посилена присутність на місцях залишатиметься до того часу, поки Департамент не визначить, що будинку суду та іншій федеральній власності не загрожує небезпека".

Джерело: christianpost.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини