«Це викликає у мене сльози на очах»: як молитовна підтримка може зворушити та підбадьорити тяжко хвору людину
Надихаючі історії
07.02.2022
Нещодавно відомий спортивний коментатор Дік Вітале поділився дописом у Твіттері, де розповів про зворушливі повідомлення, які він отримує кожного дня від баскетбольного тренера команди «Tennessee Volunteers» Ріка Барнса

Тяжко хворий Дік вдячний за те, що тренер Барнс підтримує і надихає його у ці важкі часи боротьби проти меланоми, лімфоми та проблеми з голосовими зв’язками. Кожного дня Барнс відправляє Ріку вірш з Біблії та молитву. Він навіть не забув про щоденне повідомлення в день коли його команда програла. І хоча він і сам був засмучений та все ж він підбадьорив Ріка.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

«Я був шокований, коли він почав робити це. Коли я читаю його щоденні молитви, доброта Ріка викликає у мене сльози на очах», - поділився Вітале.

У своїх молитвах Бранс просить, щоб Господь дав Діку сили й допоміг йому у протистоянні з раком. Він благає про спокій для розуму і духу хворого та його звільнення від моральної втоми через нелегку боротьбу.

Читайте також: Назвали найкращий український  християнський хіт 2021 року

Коли у Бранса запитали, чому він витрачає час на ці повідомлення, його відповідь була дуже зворушливою: «Раніше Вітале допомагав людям, хворим на рак. Те, що він робив, – дуже надзвичайне. Він змінив багато життів. Господь використав його у найкращій спосіб. Тепер я хочу підтримати його. У цьому я помітив плюси й для себе: молячись за Діка, я знаходжу більше часу для особистого спілкування з моїм Богом».

Така проста справа, як звичайне повідомлення і щира молитва, може змінити життя людини, підтримати її та надати сили. Давайте не будемо байдужими до чужого горя, адже написано «…і моліться один за одного, щоб вам уздоровитись. Бо дуже могутня ревна молитва праведного!» (Якова 5:16).

За матеріалами cbn.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історіїХристиянський світ
Останні новини
Останні новини