В Вашингтоні відбудеться 69-ий Національний Молитовний Сніданок США
Національні молитовні сніданки
01.02.2021
4 лютого 2021 року в Вашингтоні проходитиме щорічний 69-ий Молитовний Сніданок США. Через пандемію захід проходитиме онлайн, проте невелика група конгресменів все ж таки збереться разом. Наразі невідомо чи буде присутнім Президент Байден, проте джерела зазначають, що Президент був запрошений і має виступити з промовою.

Як зазначають організатори, Молитовний Сніданок спочатку планувався для всіх членів Конгресу в Центрі для відвідувачів Капітолію, але через суворі карантинні заходи та позицію влади захід обмежили. Втім, оргкомітет закликає всіх охочих дивитися трансляцію Молитовного Сніданку з 8:00 до 9:30 за Східним часом та з 15:00-16:30 за Київським.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Для цього був створений спеціальний веб-сайт www.2021nationalprayerbreakfast.org  з посиланням на онлайн трансляцію, а також з історією, баченням, фотографіями минулих Молитовних Сніданків та уривками з виступу попереднього Президента.

«Це хороший спосіб познайомити тих друзів, які ще ніколи не приймали участь в Молитовному Сніданку, з метою заходу, а також розповісти про те, чому і для чого він щороку проводиться в столиці нашої країни», - йдеться в листі організаційного комітету.

Організатори закликають дивитися відео разом з друзями, в невеликій групі, щоб потім поділитися враженнями та обговорити почуте.

«Цього року в Національному Молитовному Сніданку прийматимуть участь дужі цікаві спікери, які зібрались у дусі Ісуса з Назарету, щоб поділитися своїми особистими історіями віри та примирення. Наша редакційна команда все ще обробляє матеріал, АЛЕ ми вже можемо сказати вам, що побачене нас вразило і ви отримаєте велике задоволення і благословення», - йдеться в анонсі заходу.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Національні молитовні сніданки
Останні новини
Останні новини