В Брюсселі відбувся 24 Молитовний сніданок Європейського Союзу
Національні молитовні сніданки
01.12.2021
1 грудня в Брюсселі відбувся 24 Молитовний сніданок Європейського Союзу.

Щороку в Брюсселі, в будівлі Європейського Парламенту, проходить Європейський Молитовний Сніданок (EPB), який об’єднує послідовників Ісуса з усього Європейського континенту в молитві та вдячності Богові. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У зв’язку з карантинними обмеженнями офіційних будівель у Брюсселі, 24 Європейський Молитовний Сніданок проходив у конференц-залі готелю Leopol, навпроти головної будівлі Європейського парламенту. 

Традиційно в Молитовному Сніданку взяли участь депутати Європейського Парламенту, члени Європейської Комісії, члени урядів та парламентів Європи, релігійні діячі, голови благодійних організацій тощо. 

Україну на Європейському Молитовному Сніданку представляв політичний діяч та координатор Національного Молитовного Сніданку України Павло Унгурян. 

«Сьогодні в самому серці Європейського Союзу, серед управлінців, які працюють на найвищих державних посадах лунали молитви та подяки Богові. Члени Європейського Парламенту говорили про свою віру в Бога і любов Ісуса, в лоні якого є місце для всіх. Ми раді, що в Україні теж проходить Молитовний Сніданок, який став місцем примирення, порозуміння та смирення перед Богом» - розповів Павло Унгурян

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Національні молитовні сніданки