Сотні тисяч людей вийшли молитися за США та Президента на грандіозному Молитовному марші
Християнський світ
28.09.2020
Сотні тисяч людей зібрались у суботу 26 вересня у центрі Вашингтона, округ Колумбія, на один з найбільших молитовних маршів під назвою "Повернення". Люди пройшлись маршем по центральним вулицям, розмахуючи прапорами США, стоячи на колінах у маленьких молитовних колах поруч із пам'ятниками, співаючи та слухаючи спікерів, які закликали націю до молитви та примирення

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

68-річний Франклін Грем, президент та генеральний директор Євангельської асоціації Біллі Грема (BGEA) та гуманітарної місії «Сумка Самарянина» закликав християн молитися, щоби Бог зцілив Америку та згуртував націю.

Несподівано для всіх на марші з’явився Віце-президент США, консервативний Християнин Майк Пенс та друга леді Карен Пенс. На меморіалі Лінкольна Пенс сказав натовпу, що президент Трамп надіслав привітання та подяку і попросив сказати: "Дякую за ваші молитви".

Він також наголосив, що Америка завжди зверталася до молитви у час біди: "Сьогодні, на цьому Молитовному марші у Вашингтоні, ви продовжуєте велику американську традицію. З моменту заснування нашої держави наші керівники та наш народ звершували молитви у важкі часи".

Читайте також: Вийде продовження фільму «Страсті Христові», під назвою «Воскресіння», який поб'є всі рекорди в світовій історії кіно

«Авраам Лінкольн, перед пам'ятником якого ми сьогодні стоїмо, сказав під час перебування в Білому домі: "Мене неодноразово повергало на коліна глибоке переконання, що мені більше нікуди йти"», сказав Пенс.

Грем сказав, що молитва є важливою, оскільки країна стикається з численними кризами, такими як наслідки COVID-19, загальнодержавні протести та майбутні президентські вибори. Він розповів CBN News в інтерв’ю, що мета цього тижня зібратися разом, щоб пройти маршем і возвеличити ім'я Ісуса.

"Ми бачимо, що як нація, ми відвернулися від Бога. Ми вигнали Бога зі шкіл. Ми витиснули його з уряду. Ми не залишили йому місця у громадському житті. Нам потрібно повернути Бога назад у ці сфери. Нам потрібна Божа допомога. Тільки Бог може зцілити нашу землю і об’єднати нас. Отже, це марш для того, щоб продемонструвати нашу єдність, але, що найважливіше, взятися за руки і молитися, йдучи цим маршем. Ми всі робимо це разом. Наші молитви рівні перед Богом. Ми просто будемо йти і молитися, і просити Божої допомоги".

Символічно, що марш пройшов у день, коли президент Трамп оголосив про висування Емі Коні Барретт, богобоязливого консерватора, до Верховного суду США.

Молитовний марш розпочався біля меморіалу Лінкольна і закінчився біля будівлі Капітолію США.

За матеріалами cbn.com та washingtonpost.com

Фото: Marina Mironova

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ