Молодіжний лідер запустив онлайн-челендж з вивчення Біблії, проходячи віртуальний тур по Великобританії
Молоде життя
01.03.2021
Молодіжний лідер знайшов творчий підхід, щоб надихнути молодь кожен день читати Біблію. Пол Лі з церкви в Сент-Олбанс запустив безкоштовну онлайн-програму для читання Біблії під назвою Bible Quest. Він створив віртуальний тур починаючи від мису Лендс-Енд в Англії і закінчуючи в Джон-о'Гротсі в Шотландії.

Щоб мати змогу рухатися по цьому віртуальному маршруту, молодь повинна читати Біблію обираючи будь-який з перекладів, що є доступний в квестах або слухати її онлайн. Користувачі можуть виконувати квести самостійно або в команді. Коли читачі будуть досягати нової точки на маршруті, їм стане доступний файл з цікавими фактами про місце на карті, якого вони досягли. А коли перетнуть фінішну пряму, вони розблокують сертифікат фіналіста та, за бажанням, спеціальну медаль призера.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Лі сказав виданню християнських новин Premier, що ідея створення цього челенджу виникла на карантині. Молодому поколінню важко виробити звичку вивчати Біблію самостійно, особливо під час локдауну, отож за словами Лі це чудовий спосіб мотивації до вивчення Святого Письма. І оскільки ми фактично не можемо поїхати і дослідити країну, челенедж дає нам можливість уявити, які класні місця є навколо нас.

Лі сказав, що поки програма отримала чудові відгуки.

«Одна з перших позитивно відгукнулась молодь з нашої церкви, яка спробувала цей челендж. Їм подобається, що тут є конкурентна сторона. Молодь не любить відставати і тому кожен намагається випереджати всіх інших. Вони дійсні почали читати свої Біблії набагато більше, ніж раніше» - підкреслив Лі.

Читайте також: Розпочалась реєстрація на Х Міжкультурну місіонерську конференцію

За матеріалами: biblequest, premierchristian.news

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Молоде життя