МОЗ витратить 10 млн гривень на дослідження поведінки гомосексyалістів, які мають сексуальні стосунки з неповнолітніми дітьми
Загрози та виклики
04.02.2021
Центр громадського здоров'я МОЗ України оголосив 10-мільйонний тендер на проведення досліджень гомосексуальних відносин чоловіків з особами з 14 років, що є абсурдним у непрості часи для України та схоже на жорстокий експеримент над дітьми та збоченнями.

Інформація про тендер опублікована на сайті державних закупівель Міністерством охорони здоров'я від 1 лютого. Очікувана сума фінансування проєкту - 10 240 669 грн. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Однак, викликає питання, чому вони обрали для дослідження саме представників ЛГБТ-спільноти, які мають сексуальні стосунки з чоловіками від 14 років, адже згідно закону 14-річні є неповнолітніми! Як Державний орган може декларувати такі речі ніби це нормально? Тому що, згідно закону сексуальні стосунки з неповнолітніми є злочином!! і таких людей мали б ув'язнити. Стаття 155 Кримінального Кодексу передбачає за це ув'язнення 5 років.

У свою чергу МОЗ через свою структуру пропонує подібним людям давати грошову винагороду 250 гривень за те, що вони приймуть участь у дослідженні та мабуть поділяться своїми враженнями.

В Центрі громадського здоров'я пояснили, що подібні так звані дослідження є складовою епідеміологічного нагляду громадського здоров’я. Стверджується, що епідеміологи зможуть зрозуміти, як люди, що знаходяться в групі ризику до інфікування якоюсь хворобою, себе поводять, як розповсюджується вірус чи інфекція і як зробити програми з профілактики ефективними.

Читайте також: Під тиском громадськості БіБіСі видалило відео для дітей про те, що у них може бути 100 гендерів

Особливий жах викликає те, що державна організація декларує, як нормальний факт те, що представники ЛГБТ мають сексуальні стосунки з неповнолітніми дітьми, а це вже виглядає не як епідеміологічне дослідження, а реальний експеримент над дітьми та збочення!

Окрім цього, саме цей Центр громадського здоров'я МОЗ закликав торік людей приймати участь у гей-параді. Якщо ми подивимось на учасників цього дійства, то на жаль побачимо там багато неповнолітніх...

У пояснювальній документації до тендеру відзначається: “Біоповедінковн дослідження проводиться серед представників груп підвищеного ризику інфікування ВІЛ, а саме серед чоловіків, що мають сексуальні стосунки з чоловіками у віці з 14 років (далі - ЧСЧ)”. 

У Сімейному кодексі України вказано, що “правовий статус дитини має особа до досягнення нею повноліття”, і відповідно “неповнолітньою вважається дитина у віці від чотирнадцяти до вісімнадцяти років”, “малолітньою вважається дитина до досягнення нею чотирнадцяти років”.

Читайте також: Верховна Рада може проголосувати на нинішній сесії 8 небезпечних для сім'ї та церков законопроектів

Окрім того, що в Україні хочуть залучати до аморальних експериментів дітей, це планують робити масштабно. У поясненні Центру громадського здоров'я вказано, що будуть залучати 6 900 людей у 16 містах. У кожному місті мають працювати команди, які перед цим мають пройти спеціальне навчання у Києві. 

МОЗ не планує зупинятися на таких експериментах і на 2022–2023 роки заплановано провести біоповедінкові дослідження серед засуджених і трансгендерних людей

Крім того варто зазначити, що є безліч груп ризику, яким загрожує підвищений ризик інфікування ВІЛ чи інших хвороб, однак такі значні кошти виділені лише на дану категорію.

Враховуючи викладене, якщо ви проти проведення таких аморальних експериментів в нашій державі, закликаємо писати листи та повідомлення у соціальних мережах на Центр громадського здоров'я та Міністерство охорони здоров'я, що ви проти того, що вони роблять та вимагаєте вибачення перед суспільством за такі дії і притягнення винних до покарання. 

_______________________________________________________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини