Під тиском громадськості БіБіСі видалило відео для дітей про те, що у них може бути 100 гендерів
Загрози та виклики
04.02.2021
BBC видалило відео для дітей віком від 9 до 12 років, у якому розповідалося, що існує понад 100 «гендерних ідентичностей»

Інші відео з цієї ж серії, які вчили святкувати рішення хлопчиків стати геями чи попереджали про ув'язнення за неповагу до трансгендерів, також були вилучені з веб-сайту BBC Освіта.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Відео фільм «Розуміння сексуальних та гендерних ідентичностей», який є частиною серії програм BBC The Big Talk, був доступний для перегляду на веб-сайті BBC Освіта до минулого тижня. У ньому розповідалося, що гендер — це «хто ти всередині», а ось вже стать — це те, ким ти народився: чи хлопчиком, чи дівчинкою.

На запитання про те, якими бувають гендерні ідентичності, викладач з теми «відносини та статеве виховання» відповів: «Гендерних ідентичностей дуже багато. Ми знаємо, що є чоловіки та жінки, але наразі існує понад 100, якщо не більше, гендерних ідентичностей».

Читайте також: Верховна Рада може проголосувати на нинішній сесії 8 небезпечних для сім'ї та церков законопроектів

Незважаючи на застереження Департаменту освіти США в минулому році, які попереджали школи проявляти обережність при навчанні з гендерних питань, цей матеріал залишався в мережі протягом тривалого часу.

У відповідь на скарги, корпорація, перш ніж повідомити про те, що вона вирішила видалити відео, повідомила, що «деякі ЗМІ навмисно тлумачать цей ресурс невірно».

Джон Деннінг, директор відділу освіти Християнського інституту, сказав: «BBC не повинно було використовувати свої навчальні матеріали для шкіл, щоб просувати суперечливі, не підтверджені теорії, наче це є об'єктивні факти».

За матеріалами christian.org.uk та christiannews.net

Фото

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини