Новий мультсеріал Діснея «Будинок сови» пропагує дітям, що можна бути дівчинкою і хлопчиком одночасно
17.08.2020
Мультсеріал вже продовжили на другий сезон

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Головна героїня нового анімаційного серіалу Disney "Будинок сови" (The Owl House), прем'єра якого відбулася в січні 2020 року, є бісексуальною. Орієнтацію персонажа, 14-річної Лус, підтвердила у Twitter творець серіалу Дана Террейс.

Про це пише ua.112.ua.

В одному з останніх епізодів, що вийшов на початку серпня, присутня сцена, в якій головна суперниця героїні, Емілі Блайт, кладе руки Лус на плечі і дивиться в очі. За формулюванням фанатів, "у цієї сцени не може бути гетеросексуального пояснення".

Як пояснила днями автор мультсеріалу, вона відкрито повідомила продюсерам, що обидві центральних героїні будуть ЛГБТ.

Читайте також: Уряд Туреччини розробляє альтернативу Стамбульській конвенції без гендеру та сексуальної орієнтації

"Я сама бі! Хочу написати бі-героїню. На щастя, моя впертість виправдала себе, і тепер мене дуже підтримує нинішнє керівництво студії", написала Террейс.

У першому сезоні "Будинку сови" 19 серій, остання повинна вийти 29 серпня. Мультсеріал вже продовжили на другий сезон. Дата його прем'єри поки невідома.

Нагадаємо, це вже не перший випадок використання ЛГБТК+-персонажа в проектах Disney. Цього року також вийшов анімаційний фільм "Вперед" за участю поліцейської, яка згадує свою партнерку.

Закликаємо батьків бути уважними до того, що дивляться діти, та оберігати їх від продукції, що може мати негативний вплив на їх розвиток.

За матеріалами ua.112.ua

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Останні новини
Останні новини