Національний день молитви за Україну пройде у Києві 12 червня
Анонси
09.06.2021
Шостий Національний день молитви за Україну відбудеться 12 червня в київському Палаці спорту

О 16:30 віряни більш ніж 20 християнських громад об’єднаються в спільній молитві за Україну.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Захід транслюватиметься в прямому ефірі на сайті https://prayforukraine.com.ua. Також можна долучитися наживо.

Основним гаслом Національного дня молитви за Україну стала цитата із Біблії: «…і впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (2 Хронік 7:14).

Національний день молитви за Україну проводиться з 2016 року. З того часу парафіяни понад 20 союзів та християнських громад єднаються у молитві за Україну. Прикладом для них стали Національні дні молитви у США та Великій Британії.

Читайте також: У Києві відзначать День батька

На сторінках Національного дня молитви у соціальних мережах, на чотирьох християнських супутникових телеканалах молитва об’єднує десятки тисяч православних, католиків та протестантів, які щиро вболівають за долю України.

У 2020 році вперше Національний день молитви транслювало Телебачення Віковічного Слова (EWTN Україна) представництво всесвітньої католицької телемережі в Україні.

12 червня 2021 року, після тривалої перерви через всесвітню пандемію, у київському Палаці спорту відбудеться шостий Національний День Молитви за Україну. Початок о 16:30 за київським часом. Захід відбуватиметься із дотриманням усіх карантинних вимог.

Запрошуємо Вас приєднатися до Національної молитви заради встановлення миру та справедливості, прощення і порозуміння, задля духовного відродження та кращого майбутнього нашої країни!

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

АнонсиВсе для церковХристиянський світ
Останні новини
Останні новини