Напередодні виборів Байден зненацька заявив, що принципи християнської віри керували його політичною кар'єрою
Європа та світ
02.11.2020
В переддень виборів кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден відомий своїми ліберальними поглядами та активною підтримкою ЛГБТ в інтерв’ю для "Сhristian post" зненацька заявив , що принципи християнської віри керували його особистим життям та політичною кар'єрою. Ми не знаємо наскільки дане інтерв'ю поєднується із попередніми ліберальними заявами, однак як говорить Біблія - "...по плодах пізнаєте їх...".

В разі обрання президентом, Байден пообіцяв боротися за гідність усіх людей, створених за образом Божим, або «Imago Dei», повідомляє christianpost.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«В Євангелії від Матвія Ісуса запитують: «Вчителю! Яка найбільша заповідь в законі?» «Полюби Господа Бога твого всім серцем твоїм і всією душею твоєю і всім розумінням твоїм», - сказав він. «Ця є першою і найбільшою заповіддю; друга ж подібна до неї: полюби ближнього твого, як самого себе; на цих двох заповідях стверджується весь закон і пророки».

«Ці постійні принципи - любити Бога та любити інших - є основою моєї віри. Протягом усієї моєї кар’єри на державній службі ці цінності тримали мене в основі найважливіших питань. Як чоловік, батько та дідусь вони є наріжним каменем, на якому будується наша сім’я. Через біль втрати дружини, доньки та сина вони підтримували мене вічною надією. Моя віра була джерелом незмірного заспокоєння в часи скорботи та щоденним натхненням боротися проти зловживання владою у всіх її формах» - заявив Байден.

«Моя католицька віра пробурила в мені основну істину - що кожна людина на землі рівна в правах та гідності, бо всі ми улюблені діти Божі. Ми всі створені «imago Dei» - чудово, неповторно, за образом Божим, із властивою цінністю. Це саме ті основи, яке лежать в основі нашого американського експерименту і вписані в наші засновницькі документи, - що ми всі створені рівними і наділені нашим творцем невід’ємними правами.

Говорячи про іммігрантів, Байден докоряв нинішній адміністрації за їх відношення до переселенців і біженців,  та пообіцяв створити «умови для прийому біженців відповідно до нашої історичної практики та нашої моральної відповідальності ...»

«Люди віри були в авангарді багатьох найважливіших досягнень нашої країни в справедливості, рівності та миру», - сказав він і пообіцяв продовжувати тісно співпрацювати з релігійними лідерами в служінні Америці.

Як повідомляють ЗМІ, попри свій Християнський бекграунд, Байден залишається прихильником абортів, розділяє принцип соціалізму та сповідує ліво радикальні погляди на життя та гендер.

«У перші 100 днів свого президентства в порядку пріоритету я збираюся прийняти закон про рівність, тому що мова йде про те, хто ми є», — заявив Байден президенту ЛГБТ-організації «Human Rights Campaign» Альфонсо Девіду під час прямого ефіру.

Також Байден сказав, що він «оберне дії Трампа у зворотній напрямок» і відновить анти-дискримінаційні заходи, які, за його словами, Трамп знищив. Байден пообіцяв дозволити трансгендерним військовослужбовцям проходити службу в армії, заборонити дискримінацію трансгендерів у будинках для безпритульних, які фінансуються державними коштами, а також «зупинити дискримінацію ЛГБТ-меншин у школах».

Прийняття закону про рівність дозволить внести зміни у федеральні закони та заборонити дискримінацію за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної приналежності в громадських приміщеннях та установах, закладах освіти, у федеральному фінансуванні, працевлаштуванні та забезпеченні житлом.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини