Освіта та виховання - тематика наступного засідання Наради Церков
Християнський світ
20.03.2024
19 березня в Києві в приміщенні Соціального центру Української Церкви ХВЄ відбулося засідання Секретаріату Наради Християнських Церков України, на якому було розглянуто низку питань в контексті підготовки чергової зустрічі Глав Християнських Церков України

Освіту та виховання на духовно-моральних засадах було визначено головним питанням на засідання Наради Християнських Церков України, яке заплановане у квітні цього року. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише irs.in.ua.

Представники Церков обговорили випадки щодо перешкоджання діяльності релігійних організацій в деяких областях України в контексті воєнного стану та спланували заходи щодо вирішення цих питань. Учасники засідання підтримали ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, спрямовані на гармонізацію державно-конфесійних відносин в Україні.

Секретаріат Наради Церков розглянув проект Положення про Нараду Християнських Церков України і рекомендував його до розгляду на зустрічі Глав Церков.

У Секретаріаті Наради Церков прийняли участь представники Української Церкви християн віри євангельської, Православної Церкви України, Української Греко-Католицької Церкви, Римсько-Католицької Церкви в Україні, Всеукраїнського Союзу Церков євангельських християн-баптистів, Церкви адвентистів сьомого дня в Україні, Української християнської євангельської церкви, Української євангельської церкви, Української лютеранської церкви, Братства незалежних церков і місій євангельських християн-баптистів та Інституту релігійної свободи.

Джерело: irs.in.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світОсвіта і наукаСуспільство