Документальний серіал про Мойсея вийшов на Netflix
Культура і творчість
28.03.2024
Netflix запрошує глядачів зануритися у трисерійний документальний фільм “Заповіт: історія Мойсея”, який розкриває життя одного з найзнаменитіших біблійних персонажів через драматичні сцени та наукові коментарі відомих теологів і істориків

Серіал вийшов 27 березня й обіцяє глибоке занурення у життя Мойсея, засноване на біблійних розповідях, від його знахідки у кошику дочкою фараона до десяти кар і чудесного виходу ізраїльтян з Єгипту.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише slovoproslovo.info.

“Заповіт: історія Мойсея” об’єднує драматичні постановки з аналітичними коментарями відомих теологів та істориків, серед яких рабин Моріс Гарріс, професор Шейді Нассер з Гарвардського університету, Керол Мейерс з Університету Дьюка та Том Канг, пастор з Лос-Анджелеса. Три серії, кожна з яких триває близько 80 хвилин, носять назви “Пророк”, “Кара” та “Земля обітована”, і кожна розкриває ключові моменти з життя Мойсея.

Розповідь ведеться Чарльзом Денсом, а образ Мойсея втілив ізраїльський актор Аві Азулай, з Мехметом Куртулушем у ролі фараона. Створення фільму взяли на себе Емре Шахін і Келлі Макферсон з Karga7 Productions, які поділилися своїм захопленням таємницею внутрішнього світу Мойсея, його душевними муками та людськістю, що і стало ключовою темою цього проекту.

Джерело: slovoproslovo.info

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Культура і творчістьЄвропа та світСуспільство
Останні новини
Останні новини