Олександр Пономарьов негативно висловився щодо пропагування нетрадиційної орієнтації
Культура і творчість
30.06.2021
Український співак Олександр Пономарьов у програмі DOROTYE зізнався, що негативно ставиться до парадів та публічного вираження ЛГБТ

Втім, артист наголосив, що не має нічого проти самих представників спільноти.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє ТСН.

"Нехай мене після цього називають як хочуть. Я вважаю, що це неправильно, неприродньо, назвемо це так. Я не засуджую цих людей, більше скажу: я їх поважаю і люблю. Серед моїх друзів, і з якими я навіть працюю, є багато людей, які мають відношення до цих... Але я особисто це не підтримую. Це не означає, що я фоб: мені не подобається, коли це афішується і показується дітям як нормальне", ― відповів Пономарьов.

Співак додав, що йому не подобаються паради, бо вважає, що це не є найголовнішим.

Читайте також: Рада включила до порядку денного законопроєкт, що дозволить українцям зберігати вдома канабіс

"Для чого це називати? Хочете прогулятися зі своїми друзями ― прогуляйтеся Києвом або будь-яким містом Європи. Але не треба це називати так, щоб хизуватися цим. Нормальні люди ж не ходять парадами! Неправильно сказав, зараз за це мене можуть убити. Краще виріжте це. Звичайні люди, умовно кажучи, не ходять парадами і не називають це, що ми такий-то парад", ― додав виконавець.

На думку Олександра, не потрібно виставляти свої нетрадиційні стосунки назагал, адже саме ці рекламні моменти його дратують. 

Враховуючи те, як багато відомих людей навпаки починають популяризувати ЛГБТ та таку поведінку, важливо підтримувати просімейних українських виконавців.

Джерело: ТСН

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Культура і творчість
Останні новини
Останні новини