Євангельський християнин Олександр Третяк виходить в другий тур на виборах мера у Рівному
Суспільство
26.10.2020
На виборах мера у Рівному виходить у другий тур євангельський християнин від партії "Європейська Солідарність" Олександр Третяк.

На жаль, в день виборів розгорнулося сильне протистояння противників і надходила інформація, що під час підрахунку результати можуть бути суттєво змінені. Тому закликаємо молитися про чесність та прозорість у підрахунку голосів. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За даними паралельного підрахунку голосів,  Третяк займає друге місце після Шакирзяна з розривом близько 4-5%.

Олександр Третяк народився 13 грудня 1985 року. Все свідоме життя прожив на Рівненщині. Навчався у Міжнародному економіко-гуманітарному університеті імені академіка Степана Дем’янчука на факультеті романо-германської філології, а також у Львівській богословській семінарії. З 2009 по 2014 р. брав участь в реалізації освітніх та медичних проєктів у Гані та Буркіна-Фасо (Африка). З 2014 року проводив волонтерську діяльність в зоні АТО.

2017-2019 рр. займав посаду керівника Руху Реформації в Рівненській області.

З 2019 р. — координатор ГС «Всеукраїнський собор» у Рівненській області. Впродовж 2017-2019 рр. вів суспільно-просвітницьку програму «Інша перспектива» на телеканалі «Рівне-1». У 2018 та 2019 рр. організовував молитовні сніданки при Рівненській обласній державній адміністрації. Засновник і координатор волонтерських та соціальних ініціатив у місті Рівне. Одружений, виховує сина.

Молимось за всіх віруючих кандидатів в органи місцевого самоврядування та за процес підрахунку голосів. 

Суспільство
Останні новини
Останні новини