Пенс: "Немає більшої загрози для майбутнього Америки, ніж крах традиційної сім'ї"
Європа та світ
18.09.2023
Колишній віце-президент Майк Пенс твердо переконаний, що «немає більшої загрози для майбутнього Америки, ніж крах традиційної сім’ї», він представив «національну просімейну стратегію, яка поставить американську сім’ю на перше місце». Про це він заявив на форумі "Моліться, голосуйте, дійте"

Пенс, який балотується від республіканців у президенти на президентських виборах 2024 року, виступив перед віруючими виборцями на форумі, заявивши, що «немає більшої загрози майбутньому Америки, ніж крах традиційної сім’ї».

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Пенс поскаржився на те, що «частка ніколи не одружених дорослих з 1980 року зросла втричі», а також висловив стурбованість «зниженням народжуваності в США» та падінням кількості дітей, що народжуються за рік на 600000 у період між 2007 і 2019 роками. Він пообіцяв, що «Ми оберемо лідерів для Білого дому до Палати представників, які захищатимуть традиційну сім’ю без виключень».

Він пояснює крах традиційної сім’ї філософією «радикальних лівих», які розглядають традиційну сім’ю як «вторинну щодо держави. Вони вважають, що батьки не повинні мати жодного впливу на освіту дітей. Вони вважають, що уряд має позбавити сім’ю впливу буквально від колиски до могили».

«Я хочу заявити всім, що ніколи не було більш актуального моменту, коли захист американських сімей був настільки актуальним, — заявив він. — Якщо ми хочемо зміцнити Америку, ми повинні зміцнити американську сім’ю. Міцні сім’ї створюють міцні громади, а сильні громади створюють сильну націю».

Пенс використав виступ на щорічній конференції, щоб оприлюднити свою «Національну стратегію підтримки сім’ї», яка «відновить американську сім’ю» і «поставить американську сім’ю на перше місце». 

Колишній віце-президент окреслив свої цілі: «зробити національною політикою заохочування до шлюбів, народження дітей та усиновлення», «припинити напад радикальних лівих на наших дітей і відкинути трансгендерну ідеологію, яка запанувала в наших школах», «надати батькам у кожному штаті право вибирати, де навчатися їхнім дітям», та «відновити цінність життя ненароджених в центрах американського права в кожному штаті країни».

Колишній віце-президент також заявив про свій намір «зробити усиновлення доступним для кожної сім'ї в Америці». Він пояснив, що «високі витрати, пов’язані з усиновленням, часто перешкоджають майбутнім сім’ям навіть думати про це», додавши, що «середнє усиновлення в цій країні коштує приблизно стільки ж, скільки щорічний дохід американців». 

Пенс дав зрозуміти, що в разі обрання він «доручить Міністерству охорони здоров’я та соціальних служб консолідувати поточну мережу грантів, стимулів, прямих вигод для досягнення мети, орієнтованої на місію — зробити усиновлення нульовим для кожної американської сім’ї». Іншим пріоритетом, який Пенс назвав частиною свого порядку денного, був захист дітей від «радикальної трансгендерної ідеології, яка утвердилася в наших школах». 

«Як ваш президент, я обіцяю вам, що ми припинимо наступ лівих на жіночий спорт, — заявив Пенс. — І в перший день я скасую політику Джо Байдена, яка просуває процедури та операції для трансгендерних дітей всюди в Америці».

Крім того, Пенс оголосив, що «ми заблокуємо федеральні кошти для будь-якої лікарні або постачальника медичних послуг, які проводять хірургічне або хімічне лікування дітей віком до 18 років». Він заявив про свій намір «відновити права батьків на освіту в кожному штаті Америки» як частину зобов’язання «визнати, що сім’ї не виховують дітей під контролем уряду».

Пенс завершив свій виступ щодо «просімейної стратегії» закликом заборонити аборти на 15 тижні вагітності на федеральному рівні, щоб гарантувати, що аборти на пізніх термінах не відбуваються ніде в США: «Я думаю, що доля нашої нації пов'язана з правом на життя. Врятуйте дітей, і ми врятуємо Америку». 

Колишній віце-президент також звернувся до аудиторії із закликом до дії: «Якщо Америка хоче вижити, ми повинні зміцнити наші сім’ї та стояти на боці життя. Ми повинні захищати сім’ї. І всі ви, як ви це робите сьогодні, повинні продовжувати готуватися голосувати за чоловіків і жінок, які поділяють ваші цінності без виключень».

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Європа та світЗагрози та викликиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини