У шкільні програми будуть вводити гендерну ідеологію гомосексуалістів! МОН проговорилось про таємні плани Партнерства Біарріц
Загрози та виклики
10.07.2020
26 червня в мережу випадково виклали перший офіційний документ, що підтверджує підготовку плану по просуванню в Україні гендерної ідеології гомосексуалістів через міжнародне Партнерство Біарріц. Ми про це писали раніше. Але офіційно цю інформацію досі старанно приховували. Отже, в документі МОН ми бачимо, як чиновники декларують, що Україну змусять прийняти ряд міжнародних документів, які потім зобов’яжуть змінити закони для заборони критики ЛГБТ та переслідування тих, хто це називає гріхом або засуджує різні збочення. Крім цього, Міносвіти почне виконувати свої зобов'язання перед Партнерством Біарріц, яке передбачає впровадження гендерної ідеології гомосексуалістів в навчальні програми. Зокрема, зміну статі дітей на гендер, як це зафіксовано в Стамбульській конвенції.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Що сталося

26 червня державний секретар МОН П. Полянський передав  новопризначеному т.в.о. Міністра С. Шкарлету Перехідну книгу МОН, у якій йдеться про основну роботу Міністерства, а також про подальші стратегічні пріоритети.

Документ містить інформацію про результати діяльності МОН за вересень 2019 – червень 2020 рр. У Перехідній книзі прописано стратегічні пріоритети діяльності МОН станом на червень 2020 року. Зокрема, Перехідна книга МОН містить окремий розділ «Гендерна рівність і недискримінація в сфері освіти» (с. 70-72). І в цьому розділі ми читаємо гірку правду про Партнерство Біарріц, яку приховували від нас чиновники.

Виявляється, Україна уже приєдналася до Партнерства Біарріц та буде приймати закони щодо особливих прав ЛГБТ та покаранню інакомислячих

В МОН пишуть, що віце прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Д. Кулеба  під час зустрічі із генеральним секретарем Глобального форуму ООН «Покоління рівності» передав листа про наміри України приєднатись до Партнерства Біарріц. 

Відповідно до бачення Партнерства Біарріц, задля досягнення гендерної рівності, Україна приймає зобов’язання вдосконалити законодавство та чинні політичні норми за чотирма основними напрямками, зокрема в напрямку «освіта». 

Крім цього, виявляється, що не афішуючи для громадськості МОН брало участь у розробці плану заходів на приєднання до цього Партнерства, і буде відповідальним за реалізацію визначених заходів по освіті. 

Проєкт документа про приєднання до партнерства очікується з Офісу віце прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції для офіційного погодження. 

Як підкреслює МОН - Рекомендації Консультативної ради з питань гендерної рівності «Партнерства Біарріц» щодо просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей дівчат та жінок передбачають ратифікацію або приєднання країн-учасниць Партнерства до пакету основних понад десяти міжнародних законодавчих інструментів. 

Серед них, країнам учасницям «Партнерства Біарріц» рекомендовано ратифікувати ряд міжнародних документів, зокрема, так звану Стамбульську конвенцію, що ліквідовує природню стать та замінює її на гендери. Тобто з часом в школах,  як у деяких європейських країнах у дітей будуть спільні туалети для хлопчиків і дівчаток, а всі хто будуть засуджувати чи критикувати спосіб життя ЛГБТ будуть переслідуватися законом.  

Отже, на жаль ми бачимо, що державні органи декларували для суспільства, що «Партнерство Біарріц» це  рівність прав, безбар’єрне середовище та інші гарні слова, а по факту, насправді, в міністерствах пішла команда згори готуватися до підготовки зміни законодавства для просування гендерної ідеології гомосексуалістів.

"Партнерство Біарріц" зобов’яже своїх членів прийняти Стамбульську конвенцію та нове законодавство для просування гендерної ідеології гомосексуалістів 

Ідеологічним ядром Партнерства Біарріц є консультативна рада з питань гендерної рівності. Рада, в своєму документі, відомому як «Заклик до дій», спонукує держави ратифікувати всі відповідні стандарти гендерної рівності, включаючи Стамбульську конвенцію (що ліквідовує природню стать та змінює її на гендери), Конвенцію про насильство та домагання (ILO), прийняту в червні 2019 року та зняти всі можливі перепони на шляху до впровадження цих інструментів. 

Основні небезпеки «Партнерства Біарріц»:

1. Визначити та скасувати дискримінаційні закони та / або внести зміни до положень, які є дискримінаційними, в тому числі в країнах G7, де вони все ще існують. 

2. Прийняти і впровадити прогресивні законодавчі рамки, що сприяють гендерній рівності. Рада пропонує лідерам G7 та країнам, що не належать до G7, взяти на себе зобов’язання прийняти та впровадити хоча б один, але бажано декілька законів у своїх країнах, щоб зміцнити діючі закони та розпочати цей законодавчий процес до наступного президентства у G7. 

(В Україні у Верховній Раді уже просуваються для голосування законопроекти, що обмежать свободу слова та віросповідання - № 0931, 2693, 3316,  та інші.) 

3. Забезпечити необхідне фінансування для реалізації цих законодавчих рамок.

(Тобто держава має фінансувати всі заходи щодо просування гендерної ідеології.)

4. Інвестувати у потужні механізми підзвітності та управління, включаючи підтримку громадянського суспільства. Підраховувати та звітувати про прогрес за погодженими часовими показниками.

(Тобто створюється потужна машина по контролю за впровадженням гендерної ідеології та покаранню тих, хто противиться.)

Що робити?

1. Закликаємо бути активними, якщо не хочете аби завтра наших дітей вчили, що дівчата - не дівчата, а хлопчики - не хлопчики.

2. Писати звернення щодо неприйнятності для України участі в Партнерстві Біарріц та подібних ініціативах. 

Лист до Президента України

Лист до Прем’єр-міністра України

3. Об’єднувати на місцях однодумців, хто за сімейні цінності для підготовки до майбутніх мирних акцій протесту проти прийняття законів та пропагування в школах нашим дітям гендерної ідеології гомосексуалістів.

 Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини