У центрі Мінська почали зводити барикади
Європа та світ
13.09.2020
На вулиці Тімірязєва в центрі Мінська учасники акції протесту почали зводити барикади.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Джерело: Інтерфакс-Захід, білоруська служба Радіо Свобода

Деталі: Як пише Радіо Свобода, на вулиці Тімірязєва намагаються побудувати барикади з підручних засобів.

Інтерфакс-Захід повідомляє, що учасники опозиційного маршу приносять на вулицю Тімірязєва водоналивні блоки та інші підручні матеріали і споруджують барикади на проїжджій частині.

Руху транспорту по вулиці немає, проїжджа частина заповнена протестувальниками.

Як повідомили "Інтерфаксу" очевидці, попереджувальні постріли в повітря прозвучали біля оточення поруч з елітним селищем "Дрозди" в Мінську, коли там почали збиратися учасники несанкціонованого маршу.

Після того як одна з багатотисячних колон зібралася біля оточення і число протестувальників стало швидко зростати, з боку кордону співробітників правоохоронних органів пролунали постріли в повітря.

Разом з тим, прес-секретар МВС Білорусі Ольга Чемоданова заявила Радіо Свобода, що інформації про постріл у повітря під час протистояння ОМОНу і демонстрантів на вулиці Нававіленській поруч із селищем "Дрозди" в ситуаційно-оперативному штабі МВС не було.

Як пише Радіо Свобода, в Мінську в районі Мінськ-Арени відбулися масові затримання.

Крім того, за даними ЗМІ, у Бресті, де також проходять несанкціоновані акції протесту, співробітники правоохоронних органів застосували водомети.

За оцінкою "Інтерфаксу", в акції протесту в Мінську бере участь понад 150 тисяч осіб. Вони сформували відразу кілька багатотисячних колон.

Закликаємо християн України молитися, за те, щоб не було насильства та жертв. Щоб Бог захистив церкви та християн від гоніння та послав Білоруській владі мудрість.

Джерело: УП

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини