Тренінг для пасторів-місіонерів про виховання нового покоління лідерів пройшов в Ірпені
Все для церков
13.10.2021
Як виховувати сучасне покоління християнських лідерів? Які характеристики притаманні християнському лідеру? Про це йшлося під час чергового тренінгу пасторів-місіонерів Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів (ВСЦ ЄХБ)

Захід  відбувся 6-7 жовтня у канцелярії Братства в Ірпені.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

18 місіонерів, які задіяні в організації нових церков, взяли участь у навчанні. Дехто з них тільки розпочав, а дехто вже не один рік у цьому служінні. Восьмеро місіонерів працюють у церквах поблизу лінії розмежування, пише baptyst.com.

Координатор цих семінарів – Роман Вечерківський, заступник голови ВСЦ ЄХБ з питань місії.

Про розвиток нового покоління християнських лідерів за допомогою платформи ZOOM розповів Джон Бірні, викладач зі Слов’янського євангельського товариства, Великобританія.

 

Читайте також: В Індії пастори «платять ціну» за швидке зростання християнства серед народу Саора

Про вісім кроків, які треба пройти у процесі організації нової церкви, розповів Ігор Федоровіч, керівник факультету ОНЦ Київської богословської семінарії. Також викладач ділився досвідом того, як сам розпочинав церкву.

Комітет організації нових церков вбачає необхідність у постійному супроводі та підтримці пасторів-місіонерів, збираючи їх двічі на рік. На меті таких тренінгів – озброїти місіонерів актуальними та новими інструментами у благовісті. Це гарна платформа для зростання, духовного підбадьорення та обміну досвідом.

«Ми хотіли дати їм новий посил, нове дихання, щоби служителям не зациклюватися на досягнутому. Ми заохочуємо, щоб вони готували собі зміну – нових лідерів і знову рухалися далі. Коли є покликання розпочинати та засновувати нові церкви, благовістити, то треба йти і розпочинати нове, – зауважив Роман Вечерківський, заступник голови ВСЦ ЄХБ.

Пресслужба ВСЦ ЄХБ

Джерело: baptyst.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

 

 

 

 

 

 

Все для церковХристиянський світ