На світ чекає повторення Великої депресії — ООН
Європа та світ
13.09.2020
Через пандемію коронавірусу світ наближається до безпрецедентної економічної кризи, подібної до Великої депресії 1930-х років

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на доповідь Організації Об’єднаних Націй.

Згідно з прогнозом, 176 мільйонам осіб по всьому світу загрожують злидні. Відзначається, що вжитих заходів підтримки громадян під час пандемії недостатньо.

“Ще 176 мільйонів осіб можуть збанкрутіти, якщо використовувати базовий рівень бідності у 3,2 долара США в день. Це еквівалентне збільшенню рівня бідності на 2,3% у порівнянні зі сценарієм “без COVID-19”», — заявив представник ООН Олів’є де Шуттер.

Читайте також: Україна отримала допомогу для боротьби з COVID-19 від США: який регіон її отримає

Він закликав держави зробити рішучіші кроки для подолання бідності і нерівності, так як у нинішній ситуації, на його думку, серйозна криза неминуча, а її наслідки серйозно вплинуть на людство.

Відзначається, що багато сімей по всьому світу вже витратили свої резерви і знаходяться в тяжкому становищі. Як повідомлялося, у 2020 році на світову економіку чекає “слоубалізація” — уповільнення темпів зростання до 3,4%, вважають експерти консалтингової фірми PwC.

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Європа та світ
Останні новини
Останні новини