Активісти розробили всесвітній прапор руху «За життя»
Європа та світ
29.07.2021
Після проведення всесвітнього конкурсу та розглянувши понад 1000 варіантів прапорів, група активістів обрала дизайн, який буде представляти міжнародний рух «За життя».

Прапор, що був розроблений бразильським графічним дизайнером Нандою Гасперині, має рожеві та сині смуги, що проходять горизонтально по середині прапора. У центрі білого кола, рожеві та сині дитячі ніжки, оточені люблячими руками матері немовляти.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Як пояснюється на веб-сайті конкурсу, біле коло символізує «невинність майбутньої дитини» в утробі матері. Дві дитячі ніжки символізують майбутню дитину (хлопчик або дівчинка), а біле серце між ними показує прихильність руху «За життя» як до матері, так і до дитини. Насправді дитячі ніжки стали символом руху «За життя» ще у 1979 році. Дві рожеві руки зображують вагітну матір, яка тримає та захищає свою дитину. Люди тлумачать цей прапор по різному. Наприклад, хтось вважає, що різнокольорові смуги – це роль батька і матері у вихованні дітей.

Прихильники руху «За життя» стверджують, що єдиний логотип допоможе об'єднати та мотивувати людей на досягнення спільної мети – припинення абортів. Він також має на меті привернути увагу оточуючих до руху і підвищити обізнаність людей у даному питанні, а когось навіть змусити задуматись прийняти правильне рішення.

Читайте також: Християни викупили стриптиз-клуб на Алясці і відкрили баптистську церкву

Партнерами проекту прапор «За життя» є більше двох десятків національних організацій США, що підтримують цінність людського життя. Серед них «Демократи за життя», «Фокус на сім'ю», «Марш за життя», «Американські студенти за життя», «Рада з дослідження сімейної політики», а також 7 міжнародних груп та низка активістів.

Активісти зареєстрували дизайн прапору «За життя», тож тепер будь-яка некомерційна організація, яка підтримує життя, може вільно копіювати, відтворювати, рекламувати та продавати будь-яку продукцію, що містить цей дизайн.  Ініціатори проекту хочуть, щоб люди мали змогу розмістити прапор де завгодно: на футболках, комірах, капелюхах, бамперах, стовпах для прапорів і т.д.

За матеріалами: christianpost.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Європа та світ
Останні новини
Останні новини